Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije bezveze

Bandić: Svaki razuman čovjek, pa i gradonačelnik, treba se bojati

Milan Bandić
Borna Filić/PIXSELL
11.01.2013.
u 13:12

Na pitanje novinara zašto pročelnik Ureda za upravljanje u hitnim situacijama nije bio na mjestu događaja, gradonačelnik je odgovorio da je Pavle Kalinić na godišnjem odmoru

O eksplozijama koje su odjeknule u razmaku od samo dva dana i uzbunile Zagreb oglasio se i gradonačelnik Milan Bandić.

– Ovo je druga eksplozija u dva dana, a ja svaki dan dobivam informacije od policije i ono što oni mogu izvijestiti meni, to mogu i ja vas. No, obrada još traje – kazao je Bandić dodajući da će idući tjedan biti sazvano vijeće za strategiju. 

– Svaki razuman čovjek, zajedno s gradonačelnikom, treba se bojati – smatra prvi čovjek Zagreba.

– Zadnja dva događaja upućuju na to da se moramo malo ozbiljnije pozabaviti terorizmom, a ovo što se dogodilo trebaju ispitati stručni ljudi, situacija nije bezvezna. Apeliram na sugrađane da budu smireni i da vjeruju institucijama da će obaviti svoj posao – kazao je. 

Na pitanje novinara zašto pročelnik Ureda za upravljanje u hitnim situacijama nije bio na mjestu događaja, gradonačelnik je odgovorio da je Pavle Kalinić na godišnjem odmoru te da ga mijenja njegov zamjenik koji jednako dobro radi svoj posao. 

>>Ozlijeđenog muškarca kojeg su pogodile krhotine čuva policija

>>Zagreb na nogama: Nemojte nam lagati, koga to lovite?!


Komentara 15

JO
johhan
14:28 11.01.2013.

pročelnik Ureda za upravljanje u hitnim situacijama je na godišnjem odmoru?! pa ovo je zaista vrhunski cinizam!

ME
melanija
13:26 11.01.2013.

i tako, kalinic godinama glumata s tim centrom za izvanredna stanja, i sad kad se konacno nekaj izvanrednog desilo on je na godisnjem? a da ga prekine i dodje na posao? je li on placen za to? nema godisnjeg kad su izvanredne situacije

SE
sestrićna
17:01 11.01.2013.

znači pavle se odmara kad treba djelovati..nadam se da je i plaća na odmoru:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije