Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
holding je "strašan"

Bandić se 'oprao' od poskupljenja vode: Nemam veze s time

bandić (1)
Slavko Midžor/PIXSELL
09.01.2013.
u 12:58

Zaštitit će građane Zagreba od ovakvog nameta Zagrebačkog holdinga, piše na fejsu. Holdingovo poslovanje za njega je sramotno.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić na Facebooku se "oprao" od poskupljenja vode, iako ono nije u njegovoj izravnoj nadležnosti. 

Voda poskupljuje, kao što je Večernji već pisao, zbog odluke Vlade RH da se povećaju stavke za korištenje i zaštitu voda u osnovnoj cijeni kubika pitke vode. 

No, Bandić je ipak našao razlog da kaže kako "nije potpisao nikakvo povećanje cijene vode niti je primio dopis o tome od Zagrebačkog holdinga".

– Ako dođe takav zahtjev, gradonačelnik će iskoristiti sva sredstva koja su mu dostupna da zaštiti građane Zagreba od ovakvog nameta Zagrebačkog holdinga. Društvo koje je nesposobno treba otići. Minus koji su napravili u 2,5 godine narastao je na 1,3 milijarde kuna. Strašno i sramotno. Nakon izbora u svibnju to treba hitno sanirati – piše na Bandićevoj Facebook-stranici. 

– Što se tiče odluke HERE i Vlade da povećaju cijene toplinske energije građanima Hrvatske, ne možemo utjecati na tu odluku, ali je gradonačelnik dao nalog najbližim suradnicima da hitno pronađu način kako da se pomogne najosjetljivijim skupinama Zagrepčana koje će ovo povećanje najviše pogoditi – zaključuje se. 

>>Kućanstvu koje troši oko 20 kubika vode račun veći za 20 kuna

Komentara 9

LI
LILLIT
18:47 09.01.2013.

A tko placa vodu u fontanama. ? Nemam pojma kako to funkcionira.Moze li mi to netko objasniti, prije nego sto napisem nesto kriticno?

BA
baniček
13:38 09.01.2013.

ak je nekome skup život u zagrebu, neka ode u drugi grad ...ima ih barem 50 jeftinijih u HR. ..

CH
chemica
13:51 09.01.2013.

Ako nas nisu skršila zadnja dva poskupljenja vode kojima je uzrok Bandićev ZOV...Što je sitno poskupljence od desetak posto naprema 50%? "Zaštitit će nas...SADA? Vrlo pažljivo od njega. Fala ti Milane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije