Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sprema dernek

Bandić: Prodat će srebro Hrvatske, a mi pripremamo cure za udaju

Milan Bandić
Goran Jakuš/PIXSELL
24.10.2013.
u 09:11

Kazao je da je izdvajanje podružnica iz Holdinga zapravo priprema tvrtki kao cura za udaju

Kada sam ja izrekao riječ privatizacija? Ne, to vi vrtite. Ni "p" od privatizacije, ne znam odakle vi to vučete. To je smiješno – kazao je u srijedu novinarima Milan Bandić objašnjavajući da se tema privatizacije Holdingovih podružnica izvlači radi stvaranja spinova. Odnosno, kako bi monetizacija autocesta prošla ispod radara pa se "napada Milana Bandića u Zagrebu".

– To je spin, a događa se monetizacija srebra našeg, autoputa. Kako što povoljnije prodati jedinu hrvatsku banku, kritizirao je Vladinu politiku pa izdvajanje Holdingovih podružnica i slikovito prezentirao:

– To što mi radimo je kao da uređujemo cure za misu, da bi bile što spremnije, cure za dernek, za udaju, za snubljenje. A za to će nam trebati šest mjeseci pa me o privatizaciji pitajte tada. Dotad pratite što radimo pripremajući cure za udaju.

Tvrtke se, kaže, pripremaju za tržišnu utakmicu u EU.

– Treba poštovati zakone koje nameće centar iz Bruxellesa, a mi smo uvijek imali centar, Beč, Budimpeštu, Beograd...

Zadaća je gradonačelnika koji je pametan, a ja sam malo pametan... Sve što sam napravio je zato što sam vrijedan, što sam se malo ranije digao, da sa što manje para napravim što više posla. Usporedio se s Isusom Kristom kazavši da je i on pokleknuo na 3. i 7. postaji križnog puta, ali se ponovno ustao. 

>>Vatrena sjednica u Zagrebu, dolaze građani, stranke i udruge

>>Gasi se megatvrtka Holding: Ostaju tek ZET, Groblja i ZGOS

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije