Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uz pratnju glazbe

Bandić poziva na uživanje u igri vode, glazbe i svjetlost

filharmonija, fontane (1)
Jurica Galoić/Pixsell
29.06.2013.
u 17:07

Povodom ulaska Hrvatske u EU danas od 21 sat fontane kod NSK rade u posebnom režimu

Ulazak Hrvatske u EU obilježit će posebna igra vode, glazbe i svjetlosti tzv. Bandićevih fontana. 

- Pozivam sugrađane i naše goste da dođu i uživaju, poručio je zagrebački gradonačelnik najavljujući novi režim rada fontana kod NSK. 

Novi režim rada koji je započeo danas znači da je u stopostotnoj funkciji dodatna 28. mlaznica na južnoj fontani koja simbolizira novu članicu Europske unije (27 + 1 mlaznica). Znači također i projekciju grbova EU, RH i Grada Zagreba na ekran sjeverne fontane, svake večeri od danas (subota) do ponedjeljka, u vremenu od 21 sat do dnevnog svjetla ujutro. Rad fontana cijelo će vrijeme pratiti glazba, piše Bandić u pripoćenju. 

>>Ma kakav Bundek! Kupa se u fontanama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije