Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Pokreni se'

Bandić poziva: Dođite na besplatno vježbanje uz fontane

Ljubav
27.08.2013.
u 09:17

- Pozivam sve sugrađane da se pridruže projektu Pokreni se i dođu na besplatno vježbanje. Nema boljeg osjećaja nego svakodnevno se rekreirati, čovjek je nakon toga duplo jači i izdržljiviji. Vježbajte svi i pokrenite se, izjavio je Bandić.

Zagrebački Gradonačelnik Milan Bandić godinama se aktivno bavi sportom i rekreacijom. Svakodnevno u ranim jutarnjim satima redovno trči više od trideset krugova na atletskoj stazi, a sada poziva i sugrađane na besplatno vježbanje i educiranje u sklopu projekta Pokreni se koji se ispred novih fontana u ulici Hrvatske bratske zajednice održava ove subote 31. kolovoza u 09.30 sati.

- Pozivam sve sugrađane da se pridruže projektu Pokreni se i dođu na besplatno vježbanje. Nema boljeg osjećaja nego svakodnevno se rekreirati, čovjek je nakon toga duplo jači i izdržljiviji. Vježbajte svi i pokrenite se! – izjavio je Bandić.

Nove fontane i zagrebačka Katedrala u pozadini prekrasna su kulisa na kojoj će biti snimljena i sportska razglednica grada Zagreba koju će turistička zajednica Zagreba te centralni ured HTZa plasirati u svijet. Zagrebačko vježbanje posljednja je stanica ljetne turneje ovog edukativno – sportskog projekta koji posljednjih mjeseci pokreće Hrvatsku.

- Pripremili smo atraktivan i dinamičan trening koji će Vas dobro razbuditi i aktivirati. Nema boljeg početka vikenda od ranojutarnje vježbe! – poziva kineziolog Marijo Anić Kremić koji u zagrebačkom fitness centru XXL posljednjih tjedana marljivo priprema treninge turneje Pokreni se!

Prijaviti se možete na službenim stranicama projekta Pokreni se

>>Zagreb kao New York - vježbanje joge na platou MSU-a

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije