Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kvartoteka - špansko

Bandić posadio šljivu: Sad sam dokazao da sam pravi seljak!

kvartoteka,milan bandic (1)
Foto: Soundset.hr
1/3
27.04.2013.
u 13:54

Gradonačelnik je pomogao ekipi Soundset Plavog u sadnji šljiva kraj osnovne škole Špansko-Oranice, nakon čega se druženje nastavilo na obližnjem Trgu 101. brigade, gdje se održalo uzbudljivo natjecanje.

Kraj sedmog tjedna Kvartoteke prošao je u veselom druženju Soundset Plavog sa stanovnicima Španskog i gradonačelnikom Milanom Bandićem. Gradonačelnik je pomogao ekipi Soundset Plavog u sadnji šljiva kraj osnovne škole Špansko-Oranice, nakon čega se druženje nastavilo na obližnjem Trgu 101. brigade, gdje se održalo uzbudljivo natjecanje. Tamo je 17-godišnji Filip Vitas pomeo konrukenciju od 40 natjecatelja i sve oduševio vještim održavanjem ravnoteže na biciklu. Izdržljivost mu je donijela i vrijednu nagradu - - X-plorer bicikl.

- Sad kad imam novi bicikl, stari ću dati tati, budući da su mu njegov ukrali - izjavio je pobjednik nakon 16 i pol sekundi dobitnog ''manevriranja''.

Uz Filipa, proslavio se i Bandić koji je svima pokazao kako se to sadi drvo. Milan se latio lopate i pokazao da zna najbolje iskopati rupu za šljivu. Nakon što je stručno obavio posao, šljivu je zalio vodom i kroz smijeh poručio: - Sad sam dokazao da sam pravi seljak!

Na velikom Finalu u Španskom okupilo se jako puno djece iz susjedstva, a plavi bus Kvartoteke nakon Španskog seli na Trg Francuske Republike, popularni ''Keglić''. Ondje će biti parkiran od 29. travnja do 3. svibnja. Na mail kvartoteka@soundsetplavi.hr možete prijaviti svoje poznate susjede, ili nam reći što vas u vlastitom kvartu veseli, smeta, ili biste željeli sačuvati.

>>Dođi na finale Kvartoteke u Španskom i osvoji bicikl!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije