Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradonačelnik o sigurnosti

Bandić: Nadam se da će policija i obavještajci obaviti posao

Milan Bandić
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
05.05.2015.
u 10:44

Bilo bi "farizejski" reći da je sve u redu nakon ubojstva u Sesvetama

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić kazao je da bi bilo "farizejski" reći da je sve u redu sa sigurnosti u Zagrebu nakon ubojstva Vinka Žuljevića Klice koje se dogodilo u Sesvetama. Odgovorio je tako na pitanje je li Zagreb siguran grad na jutrošnjem otvaranju XVIII. natjecanja školskih prometnih jedinica i XXIII. natjecanju Sigurno u prometu u zagrebačkom Folnegovićevom naselju. Bandić je kazao da se nada kakao će policija i obavještajna zajednica obaviti posao te da će počinitelji biti otkriveni i sankcionirani.
- Mi smo na sjecištu i ono što ne zaobilazi druge metropole, ne može zaobići ni Zagreb - kazao je gradonačelnik Bandić.

Ključne riječi

Komentara 8

AN
anticenzura
15:46 05.05.2015.

Obavi li policija posao kao u tvom slucaju blago nama. Ovi su za tobom i dosli iz Ercegovine, mi posteni Hrvati iz Hrvatske se nikad nismo bavili krupnim kriminalom. Bilo je sitnih lopova kokosa po drzavi, a mafijasa poput vaseg kalibra nikad. Vracajte se svojim kucama, rat se zavrsio, dosta je nama vasega ludila po drzavi.

Avatar d-ano
d-ano
15:23 05.05.2015.

Kolika je sigurnost u domovini ..Tko zna da nije slijedeci on na meti.

LA
LANA555
14:36 05.05.2015.

Miki kaj sad se ulizavas policiji.Nemoj to delati .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije