Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snow Queen

Bandić moli ministra Bačića da osigura gradnju jezera

\'06.01.2011., Sljeme, Zagreb, Hrvatska -  Prva slalom voznja muske utrke Snow Queen Trophy za FIS svjetski kup.  Premijerka Jadranka Kosor i zagrebacki gradonacelnik Milan Bandic Photo: Zeljko Lukuni
Željko Lukunić/Pixsell
19.07.2011.
u 09:10

Gradonačelnik će poslati požurnicu ministru prostornog uređenja, kako u kritičnom trenutku staze ne bi ostale bez snijega

Umjetno jezero na Sljemenu nužno je za sigurnost održavanja skijaških utrka i produženje skijaške sezone te je gradonačelnik Milan Bandić jučer pozvao Branka Bačića, ministra prostornog uređenja, da ga uvrsti u prostorni plan parka Medvednice.

Prije tri je godine, kazao je, podnio zahtjev, a danas će poslati još jednu požurnicu.

Svi iz organizacije Snow Queen Trophyja, koji će se 2012. održati 8. put za žene i 5. put za muškarce, vapili su u ponedjeljak, najavljujući utrke za 3. i 5. siječnja, za umjetnim jezerom.

Proteklih sedam godina, složili su se, služila ih je samo sreća da ne ostanu bez snijega. Bandić je najavio da će u rujnu početi i gradnja skijaške žičare koja se prošle zime bila pokvarila.

Komentara 2

DV
Duh Vremena
09:37 19.07.2011.

Bandiću, di je žičara?

VI
Vito
08:01 21.07.2011.

Bandić moli ministra Bačića da osigura gradnju jezera Kojeg li lažljivca - jezero je već gotovo, ali su ga zatrpali... Gdje se nalazi? Ona livada s desne strane pored koje prolazite vozilima do \"Snježne kraljice\"... Samo ju trebaju osloboditi zemljeemlje i napuniti vodom, sve je davno gotovo, ali nije bilo dovoljno vodenog pritiska niti vode kako bi se jezero napunilo... Negdje imam i slike prije zatrpavanja, a već je o tome i pisano po novinama...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije