Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSAO OD 5 MIL. KN

Bacalište kugle, sprinterska staza, atletska skakališta... stižu u prvi paviljon Velesajma

Svetice atletska staza
Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
1/2
18.09.2017.
u 11:38

Prema rezultatima natječaja, novu dvoranu opremat će Maxmar Grupa, koja je radila i na obnovi maksimirskoga stadiona

Atletska dvorana u prvom paviljonu Zagrebačkog velesajma, čiju je gradnju i opremanje gradonačelnik Milan Bandić najavio još u travnju, uskoro bi trebala profunkcionirati. Barem ako je suditi po tome što su objavljeni rezultati natječaja za nabavu opreme, među kojom će se naći bacalište za kuglu s pokretnom platformom i zaštitnim strunjačama, sprinterska staza, skakališta za skok u vis, u dalj i troskok...

Posao je dobila Maxmar Grupa, koja je prije nekoliko godina radila i na obnovi maksimirskog stadiona. Premda je za opremu natječajem predviđeno tri milijuna kuna bez PDV-a, tvrtka je za nabavu i postavljanje opreme tražila pet milijuna, što je očigledno i prihvaćeno. Zagrebački atletičari tako će napokon dobiti mjesto za treniranje kakvo svojim uspjesima i zaslužuju, budući da je hrvatska metropola dosad bila među rijetkim europskim gradovima bez takve dvorane.

 

Komentara 2

SS
skysky.sky.904
12:52 18.09.2017.

Maxmar grupa je firma od direktora s Dinamovog stadiona za tehnička pitanja Miljenka Sakomana . Desna ruka Mamića i Bandića. Pametnome dosta.

Avatar Cat
Cat
16:00 20.09.2017.

Nadam se da će konačno naši atletičari dobiti alternativu bočarskom u Zagrebu i da ih neće voditi preko granice na zimske pripreme. To što Zagreb nema atletsku dvoranu je sramotno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije