Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAMVAJSKI PROMET BIO KRATKO PREKINUT

Automobil udario pješakinju koja je pretrčavala Maksimirsku cestu

Hana Ivković Šimičić
27.08.2021.
u 08:00

Policija je na licu mjesta i radi očevid, a pješakinju je odvezla hitna pomoć.

Jutros se na Maksimirskoj cesti u blizini tramvajske stanice Jordanovac dogodila prometna nesreća. Kako doznajemo, vozač je udario pješakinju koja je pretrčavala preko prometne ceste. Također saznajemo da vozač nije vozio brzo. 

Policija je na licu mjesta i radi očevid, a pješakinju je odvezla hitna pomoć.

Tramvajske linije privremeno nisu vozile u smjeru Kvaternikovog trga ni Dubrave, no sad prometuju redovito.

Događaj su potvrdili i u zagrebačkoj policiji. 

- Možemo potvrditi da se oko 7.30 dogodila nesreća, došlo je do naleta vozila na na pješaka. Osoba je prečena kolima hitne pomoći u bolnicu - kažu u PU Zagrebačkoj. Da li je ozlijeđena žena dobro upitali smo i Nastavni zavod za hitnu medicinu Grada Zagreba, no oni su nas preusmjerili na policiju, koja nam njeno zdravstveno stanje za sad nije znala reći. 

Ključne riječi

Komentara 9

MO
modovisisajteMaraschino
08:48 27.08.2021.

ja se jedino čudim da se to ne događa svakodnevno. neki dan baba ni 10 m od zebre prelazi Maksimirsku, na semaforu za pješake je naravno crveno, njoj se valjda ne da ići do pješačkog i pritisnuti dugme za zeleno već preko 2 tramvajske pruge i 4 prometne trake prelaziti i vuče se...

KR
KreshBell
08:25 27.08.2021.

kokosh prelazi maksimirsku u jutro prek dvije pruge i dvije trake ceste!!!! nadam se da autu nije nista

DU
Deleted user
08:13 27.08.2021.

Zašto ne piše da je pješakinja podletjela pod automobil što bi i bilo činjenično stanje. Također bio je naslov kako je vlak naletio na biciklista, ne nego je biciklist podletio pod vlak . Ovakvim naslovima kao da se pokušava minorizirati prekršaj biciklista ili pješaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije