Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebačka avenija

Automobil naletio na dijete, s ozljedom glave prebačeno u bolnicu

Klaićeva bolnica
Foto: Marin Tironi/Pixsell
15.04.2015.
u 23:40

Dijete je prebačeno u bolnicu u Klaićevoj, kako doznajemo, s teškim ozlijedama glave i odmah podvrgnuto operaciji koja je trajala nekoliko sati

Na dijete staro sedam godina večeras je, kažu iz Policijske uprave zagrebačke, oko 21 sat naletio automobil i teško ga ozlijedio.

Nesreća se dogodila na Zagrebačkoj aveniji. Dijete je prebačeno u bolnicu u Klaićevoj, kako doznajemo, s teškim ozljedama glave i odmah podvrgnuto operaciji koja je trajala nekoliko sati.

Vozač automobila ostao je na mjestu nesreće te je pozvao hitnu pomoć koja je brzo stigla na mjesto događaja. Zagrebačka avenija najprometnija je avenija u Zagrebu te se prostire od kvarta Prečko na zapadu pa do Vrbika na istoku.

Policija rasvjetljava sve detalje ove prometne nesreće u Zagrebu.

>>U sudaru na A1 jedan automobil potpuno izgorio!

Komentara 3

CH
chemica
00:03 16.04.2015.

Dijete staro sedam godina, u 21 sat na ulici, van vlastitog kreveta...Mama i tata, gdje su bili? I sad će fasovati vozač...Još bolje, ajmo postaviti hrpu "uspornika" pa da djeca od sedam godina mogu nesmetano bezglavo bauljati našim gradom, ma u tri u noći ako im se ćefne.

Avatar links
links
07:59 16.04.2015.

strašno, i za dijete i za vozača

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije