Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radovi na cesti

Autobusi kroz Dugave voze izmijenjenim trasama

Sveti Matej Dugave
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/4
28.04.2014.
u 11:40

ZET-ove linije 109 i 220 idu do 30.4. u 21.00 drugačijim trasama zbog radova u Ulici Svetog Mateja

Dvije autobusne linije do Dugava, popularne 109 (polazište Črnomerec) i 220 (Glavni kolodvor) do srijede 30. travnja voze izmijenjenim trasama, jer u Ulici Svetog Mateja u Dugavama, kod Kauzlarićeva prilaza, traju radovi.

Prema obavijesti ZET-a, ovo su privremene, djelomično drukčije trase autobusa, koje će biti u funkciji do srijede u 21 sat, a na postojećim stajalištima do završetka radova neće zaustavljati:

– linija 109 (Črnomerec – Dugave), s terminala Črnomerec, redovitom trasom do raskrižja Vatikanske ulice i Ulice Svetog Mateja, Vatikanskom ulicom, Sarajevskom cestom, Kauzlarićevim prilazom, Ulicom Svetog Mateja i redovnom trasom do Dugava; u smjeru terminala Črnomerec, redovitom trasom;

– linija 220 (Glavni kolodvor – Dugave), s terminala Glavni kolodvor, redovitom trasom sve do privremenog krajnjeg stajališta, koje će biti oko 20 metara prije raskrižja Ulice Svetog Mateja i Kauzlarićevog prilaza; u smjeru terminala Glavni kolodvor, Kauzlarićevim prilazom, Sarajevskom cestom, Vatikanskom ulicom i dalje redovitom trasom.

Usto, zbog radova na kontaktnoj mreži u Vlaškoj, u noćima s ponedjeljka na utorak i utorak na srijedu umjesto noćnog tramvaja 34 voze autobusi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije