Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne popušta

Apsurd u zagrebačkoj Dubravi: Nekoliko naselja je bez vode od jutra jer susjed ne dopušta radnicima u dvorište

Puknuće magistralnog cjevovoda na Sarajevskoj ulici - Novi Zagreb bez vode
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
18.11.2021.
u 16:26

U međuvremenu kvartovima voze cisterne s vodom, no stanovnici postaju, vidi se po komentarima na Facebooku, sve nervozniji, s obzirom da su naselja bez vode cijeli dan.

Neki ljudi znaju biti tvrdoglavi, čak i ako će zbog njih patiti i njegovi susjedi. A u nekim slučjevima, i cijelo naselje. A upravo se to dogodilo danas u Gornjoj Dubravi, nakon što je puknuće cijevi u naselju Markuševečka Trnava prouzročilo gubitak vode za nekoliko okolnih naselja. To je bilo jutros oko 9 ujutro, a kvar do sad nije otklonjen. Razlog? Susjed u čijem je dvorištu pukla cijev ne želi da se kopa po njegovom dvorištu

Korisnici društvenih mreža, naime, govore kako je kvar nastao upravo kod njega, a djelatnici Vodoopkrbe i odvodnje ne mogu ga otkloniti jer im vlasnik dvorišta ne dopušta da uđu. U međuvremenu kvartovima voze cisterne s vodom, no stanovnici postaju, vidi se po komentarima na Facebooku, sve nervozniji. Da je to istina neslužbeno smo doznali i u Vodoopskrbi i odvodnji, a saznajemo i da će opskrba vodom biti puštena u sljedećih dva-tri sata, jer se radi na načinu kako se da protok prespoji oko dvorišta tvrdoglavog susjeda. 

Na stranicama Zagrebačkog holdinga, inače, stoji da je zbog puknuća cjevovoda dio potrošača privremeno bez vode u Miroševečkoj cesti, Ulici Vida Ročića, Kurekovom bregu te okolnim ulicama u Markuševcu. Opskrba pitkom vodom osigurana je autocisternom.

Ključne riječi

Komentara 12

NI
NikoCro
17:21 18.11.2021.

U zatvor, cuj ovo ne da ljudima vodu u 21-om stoljecu

DU
Deleted user
16:38 18.11.2021.

Živimo u zajednici potpune kontrole, jako puno se trača, čudi me da se takve stvari dešavaju.

MI
minolta
17:40 18.11.2021.

a zašto ide preko njegovog, najčešće svi susjedi sve znaju i mudro šute. sve su to lopovi a takva je i država. samo sve legalizirati svaka vam čast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije