Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'bonton'

Ako živite u Zagrebu i imate klince od 1,5 do tri godine, ovu predstavu ne smijete propustiti

Bonton predstava
Kazalište Trešnja
14.11.2023.
u 15:40

Koncept i režiju predstave potpisuje Frana Marija Vulić Vranković, koja ujedno predstavu i izvodi. Za kostimografiju je zaslužna Anamarija Filipović-Srhoj, a za svjetlo i ton Luka Gabrić

Mislite li da su vaši najmlađi spremni za prvi odlazak u kazalište, onda svakako nemojte propustiti predstavu koja igra u Teatru na Trešnjevci pri Centra za kulturu Trešnjevka. Naime,u studenom i prosincu gleda se "BonTon", najnoviji komad za najmanje gledatelje, one od 1,5 do tri godine  u vlastitoj produkciji. 

Koncept i režiju predstave potpisuje Frana Marija Vulić Vranković, koja ujedno predstavu i izvodi. Za kostimografiju je zaslužna Anamarija Filipović-Srhoj, a za svjetlo i ton Luka Gabrić. Predstava je dio programa BeboKaz Teatra na Trešnjevci te javnih potreba u kulturi Grada Zagreba za 2023. godinu.

U kućici s lutkama živi lutkica koja ne zna reći "molim", "hvala", "izvoli". Sve druge lutkice u kućici prestanu se igrati s njom jer nije ljubazna. Nju to ne smeta jer se može igrati i sama. No, igrajući se sama postaje osamljena i tužna. Hoće li prihvatiti bonton ili će ostati osamljena, doznajte na predstavi. 

>>VEZANI ČLANCI: 

Prva izvedba na rasporedu je već u četvrtak u 17 sati. Cijena ulaznice je 3 eura, a imajte na umu da maksimalan broj gledatelj može biti 55 pa svoju kartu nabavite na vrijeme na webu. Predstava traje pola sata. 

>>VIDEO: Dobrota na djelu: Vozačica tramvaja zaustavila svoje vozilo da pomogne slijepim supružnicima 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije