Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na servisu

Ako tražite spas od vrućina na Sljemenu sutra i prekosutra zaboravite žičaru

Zagreb: Žičara Sljeme ponovno puštena u pogon
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/2
18.06.2023.
u 18:29

ZET je najavio redovni servis žičare.

Ako ste se sutra ili prekosutra od zagrebačkih najavljenih lipanjskih vrućina mislili rashladiti odlaskom na Medvednicu, morat ćete potražiti drugi način prijevoza koji nije žičara.

- Zbog redovnog mjesečnog servisnog pregleda, žičara Sljeme neće biti u pogonu u ponedjeljak i utorak (19. i 20. lipnja). Riječ je o uobičajenim periodičnim aktivnostima kako bi se ispunili svi tehnički i sigurnosni preduvjeti za daljnji siguran i nesmetan rad žičare - izvijestio je ZET.

Ključne riječi

Komentara 2

PE
Pendrek57
20:57 18.06.2023.

Zar opet, pa ja se bum ranil.

BU
burza
16:48 19.06.2023.

Kad bi tak svaki tjedan imali remonte po skijalistima ode sezona skijanja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije