Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
72 5°C
 • Augustiner:

  Pa ima viška u državnim službama...definitivno..kako da ne..npr..čistačice, domari...sve to treba razjurit...a rigoletine po školskim hodnicima će sakupljat ili profesori...ili čistačice nove firme , vlasništvo nekog tko je podoban ali za veću lovu od 3500 ...jer kad ti privatna tvrtka ... prikaži još! bude naplaćivala troškove održavanja.....nosit ćeš gaće na štapu!!! Kao i zimska služba...kad ih se unajmi...vozaju se da nabiju kilometre ali ne posipaju sol..pa prikažu trošak na kraju sezone..a plaćaju porezni obaveznici!!!

 • novo vriijeme:

  Pitanje čistačica je super riješeno u bolnicama, rade od 12h do 16h i onda nema tko čistiti do 12h. Hodnici prljavi kao cesta. Nesmiješ je pitati da išta napravi što nije pokriveno ugovorom. Npr.odnese nešto na sterilizaciju isl. Samo nemojte ... prikaži još! reći da čiste sestre jer one ipak imaju drugi opis posla i nemaju vremena za to.

 • Avatar Sunčica
  Sunčica:

  istina je da postoje predrasude o javnom i privatnom sektoru...a efikasnost je individualna, ovisi o pojedincima da li su savjesni i odgovorni...a po onome što mi pričaju neki ljudi iz javnog sektora, jako je teško onima koji se trude i ... prikaži još! koji su marljivi da rade sa parazitima...u privatnom sektoru je takve lakše eliminirati, zato je i u javnom sektoru važno uvesti meritokraciju...zbog obzira prema onima koji se stvarno zalažu i rade