Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJETO POZNATIH Popularni vaterpolist na moru do studenoga

Vito Padovan čeka odlazak turista

inv-01-txt.jpg
import
26.08.2006.
u 17:07

Brod koji povezuje Velu Luku, Hvar i Split prekjučer je prevozio i jednog vrlo atraktivnog putnika - preplanulog Vitu Padovana.
- Ne vraćam se u Zagreb - rekao je bivši član hrvatske vaterpolske reprezentacije i objasnio da samo mora skočiti do Splita kako bi obavio neke stvari.

- U Korčuli sam od srpnja i tamo ću ostati sve do studenoga - otkrio je Vito. Naime, ljepotan smatra da najljepše doba na moru tek dolazi.
- Tek sada će se turisti vratiti kućama pa ću u miru moći uživati u otoku - smatra on i svima koji muku muče s odabirom najboljeg termina za godišnji odmor savjetuje da slijede njegov primjer.
- U rujnu počinje sezona liganja, a kad turisti odu, ima smisla ići u ribolov. Bučna prometala i turisti plaše ribu - kaže, a kao dodatnu prednost "babljeg ljeta" navodi i niže cijene turističkih usluga i više slobodnog vremena "domaćih dečki i cura".

- Tada se može upoznati mentalitet domaćih ljudi, a oni vam jedini mogu otkriti prave divote otoka - otkriva Vito koji će do Zagreba svratiti samo da bi pokupio majice dugih rukava što će mu trebati za ribarenje u svježijim ranojesenskim noćima.
- Korčulu sam zavolio još kao malo dijete - povjerio nam je Vito. A zdrava atmosfera koja vlada na tom otoku sigurno mu je pomogla da, uz uspjeh u manekenskim vodama, kasnije dogura i do vaterpolske reprezentacije.

Želite prijaviti greške?