Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
25.05.2010. u 12:00

Za deset dana Šuker će smisliti neku novu izvlakušu, zvati džokera, pitati publiku ili ponuditi – pola odgovora.

Ivan Šuker, potpredsjednik Vlade i ministar financija, na godišnjem skupu poduzetnika u Šibeniku nadahnuto je govorio o općenitim stvarima, ali se poskliznuo čim je napustio teren političke metafizike. Na konkretna pitanja poduzetnika nije imao odgovor pa se izvukao prijedlogom da upite pošalju kao dopis njegovu ministarstvu, a 'ako u deset dana ne dobiju odgovor, mogu mu se javiti'. A za deset dana Šuker će smisliti neku novu izvlakušu, zvati džokera, pitati publiku ili ponuditi – pola odgovora.

Predsjednički strah
od interneta

Josipović se požalio da Ured predsjednika nije bio prilagođen suvremenoj tehnologiji jer se njegovi prethodnici nisu služili internetom. Bandiću, koji se boji laptopa, to uopće ne bi smetalo.

Hvatao za grudi pa će dobiti po guzici

 Davor Kalčić, predsjednik HDZ-a u Matuljima, suočen je sa sudskom tužbom da je u čak pet navrata vozeći se u prigradskom autobusu hvatao za grudi mladu studenticu. Političar se brani da je riječ o nesporazumu jer je on u svim spornim slučajevima – meditirao. Kako njegove autobusne meditacije traju po sat vremena, 'nije sasvim siguran što se dogodilo'. Od studentice je dobio pljusku, a od stranke će vjerojatno dobiti po guzici.

Ćiro je samo glumio da sluša Franju Tuđmana

Ćiro Blažević, 'trener svih trenera', godinama se predstavljao kao veliki i vjerni obožavatelj Franje Tuđmana čije je partije preferansa bio u stanju kibicirati satima. Deset godina poslije doznajemo da nas je sve držao u zabludi, samo što je morao odletjeti sve do Kine da bi u dalekom Shanghaiju skupio hrabrosti priznati kako nije bio Tuđmanov čovjek i 'nikada nije ispunjavao njegove zahtjeve'. 'Jednostavno sam znao kako treba s njime', hvali se Ćiro kao da je krotitelj lavova i nastavlja – 'samo sam glumio da ga slušam, a zapravo sam radio po svomu'. Bit će da je Ćiro kao 'glumac svih glumaca' podrivao sustav iznutra.

Komentara 3

VI
vidimškoj
15:39 25.05.2010.

ovde je svaki komentar suvišan,naravno,pametnim ljudima.

OB
-obrisani-
17:06 25.05.2010.

25.05.2010. u 15:39h vidimškoj je napisao/la: ovde je svaki komentar suvišan,naravno,pametnim ljudima. ========================= Ako je tako zašto se onda ti javljaš i to još sa ketenskim komentarom ?

ME
medmed
09:38 26.05.2010.

E , JURKOVIĆU TI SI BAŠ KRETENČINA , pa što ti misliš da je lako biti ministar financija u ovo vrijeme krize , jurkoviću vrati se unazad više od godinu dana pa pročitaj svoje gluposti gdje si predviđao kolaps već tada ali Hrvatska stoji još uvijek uspravna bez obzira na vas koji je šibate , ali tko će vršiti reviziju nad vama nevažnima i navama malima i plitkima koji zbog urna slave i nakladništva ste u stanju napisati najcrnje stvari nemareći za istinu i ljudskost , a samo zato što volite ono suprotno ono što je istrošeno i izlizano još u vrijeme tvog idola tita, ali ti ionako samo mašeš repom dok tvoj gazda soroš laje kroz tvoju plitkoću i tvoju naivnost, dušu svoju đavolu si prodo kako je jedna pjesma pjevala, ali što tebi vrijedi kontrirati jer ti si ionako jedan mali sitni pajac koji ništa neznači svome gospodaru jer ti imaš gospodara i vjeran si mu i odan kao žućko čekajući otpad od hrane ispod stola, nema u tebi ni ponosa ni dostojanstva ti tako laprdaš , izbacuješ iz sebe nemareći gdje će sve to smeće pasti, kao kokoš koja ima jednu moždanu vijugu hoda po dvorištu i sere gdje stigne i nezanima je što će u to ugaziti , ali ti ideš i korak dalje, jer gaziš po tome i uživaš , a kokoš je ravnodušna pa implicira da ti je i ta jedna vijuga u krizi, jer toliko pljuvati bez osnova to je nastrano, i nemo si umisliti da ja podržavam šukera jer za mene su svi političari isti, ali vjerujem kada je grčku, španjolsku, italiju kao i cijeli svijet zahvatila kriza da ni mi nismo ni pametniji, ni sposobniji, a ni moćniji pa da mi možemo dijeliti regrese i božićnice kako traži ona OFARBANA BABA I LOPOVICA KNEŽEVIĆKA ZA KOJU JE DOKAZANO DA JE KRALA i ona to komentira pa to je samo 25 tisuća kuna , a koliko su drugi ukrali na milijarde kaže ta tvoja poštena komunistkinja čime šalje poruku KRADITE ALI PO MANJE SVOTE JER TO JE DOPUŠTENO

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?