Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pronašli ga ozlijeđenog

Žutooki Vanja ima samo dva mjeseca i nema svoj dom

Vanja
Foto: Privatni album
1/6
05.12.2014.
u 17:45

Rijetko mijauče, nije zahtjevan i dobro se slaže s drugim macama i psima

Žutooki Vanja pronađen je na ulici ozlijeđene šape. Uz antibiotike i svakodnevnu njegu rana je zarasla, no Vanja hitno treba svoj dom.

U privremenom je smještaju u maloj kupaonici, koja nije mjesto za odrastanje bistrog mačića. Treba dom u kojem će se moći kretati i igrati. A igru obožava, satima se zna sam igrati. Rijetko mijauče, nije zahtjevan i odlično se snalazi s drugim macama i psima. Maza je kao i sve male mace, a uz divnu crnu dlaku krase ga i krupne oči.

Udomljava se u stan ili kuću, iz koje neće moći izići na ulicu, a udomitelj se obvezuje na kastraciju. Informacije na 095/8564602.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar emilsalis
emilsalis
18:46 05.12.2014.

Crna mačka...... Životinja koja ti može doneti nesreću ako si miš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije