Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Župljani su krivi za župnikov crni Mercedes

Ekonomsko vijeće, kao što je poznato, čine laici iz župe. Mons. Hranić tako apelira i na savjest odgovornih župljana u župi i njihovo aktivno sudjelovanje u crkvenom životu.

Komentari 10

DU
Deleted user
11:29 20.12.2017.

'za dežurne moralne higijeničare i čistunce', ili... tko o čemu levičari o poštenju.

VL
IS
istinaizlike
10:07 20.12.2017.

Glupost. Članove ekonomskog vijeća u praksi ionako bira župnik iz redova slugu pokornih. Nikad se nigdje nisu ti usprotivili župniku.

VL
Avatar NasaPosla
NasaPosla
12:48 20.12.2017.

Što se mene tiče, ako on to sebi može priuštiti, može kupiti i maybach-a. Prodike o potrebnoj skromnosti osobe koja (24*365) živi u palači, ne podnosim. Danas u vrijeme mega lopovluka, govoriti nekome da treba živjeti skromno, je čista zavist.. Svatko bi trebao živjeti onako kako može, pa i svećenik iz Antunovca i Ivanovca.

VL
HR
hrza
17:38 20.12.2017.

Točno. Krivi su. Puno umiru.

VL
TU
Turpin17
05:47 21.12.2017.

Veliki broj vjernika jos uvjek vjeruje da novcem mogu kupiti sebo mjesto u nebu. Zato stalno daju novac u crkvu u ime gospe i puno svetaca njihovih zavjetnika. Kako znamo sav taj novac zavrsi u rukama lokalnog svecenika. Sto godd zupljani bolji vjernici i bogatiji, svecenici ce imati sve vise novaca. Cuo cam da svecenici u hrvatskim misijama u inozemstvu godisnje dobivaju po nekoliko milijuna kuna. Da, dobor ste culi - milijune kad se prevede u kune. Pokusajte malo istraziti nhihova primanja. Sokirati cete se. Sto je mozda najzalosnije, vecina tih davanja je od umirovljenika koji si najmanje mogu priustiti. Zalosno je sto se svecenici vozaju u skupim mercedisima kupljenim od siromasnih umirovljenika.

VL
DU
Deleted user
14:20 20.12.2017.

Neka se vidi koliko se ima, dok su istovremeno župljani koji iseljavaju zbog loših ekonomskih prilika prozvani dezerterima. A svi normalni vjernici šute i puštaju budale da govore za njih. Pa se poslije svi čude kako se crkvu u hrvata povezuje sa ustaštvom, neskromnošću i pohlepnošću.

VL
PR
pritiskovic
05:56 21.12.2017.

Ovce i jesu da ih se striže i šiša...u protivnom ne bi bile ovce.

VL
IM
imedvedo
09:31 20.12.2017.

Dokle o tom Mercedesu? Jeli je netko od ovih naših t.z. novinara provjerio u kakvim se autima voze popovi srpske pravoslavne crkve?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.