Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnica
Povratak na članak

Županu bi bilo bolje da se odrekne poroka, a mene pusti na miru

Ljubav između župana Korena i Cepića ne cvjeta već dulje vrijeme, a javnost postaje sve više neprijateljski raspoložena kada je riječ o gradnji RCGO-a

Komentari 2

Avatar tkozna
tkozna
11:18 05.04.2011.

Kako je Župan dao na uvid dokumente za njegovo prekomjerno trošenje tako je i ovaj podnio izvješće o stanju projekta smetljarnice RH. I što sad, NIŠTA, hebo lud zbunjenog?!!!!! Što sada japa ne skoči kakti mudri podravec i kaže hebo sam vas obadva. Niti on nikome računa ne podnosi!?????

VL
SU
suncobran
20:57 05.04.2011.

šta je sada Cepiću nakod toliko blesavog ubjeđivanja kako je to dobro i profitabilno izgleda da dolazi na vidjelo zakljućak nepismenih seljaka a ne vas kao struke koji ste eko-udrugu ubjeđivali suprotno a sad kad ste se razišli priznaj istinu gdje i u ćijim đepovima je završio novac koji je podmićivanjem trebao postati smetište \"Gunjak\"a za japu ne prićajte on je najveći kovać toga plijena a odlaskom u sabor namjestio Korena za župana ali zanimljivo svi su bili za Hrg,Friščić,Cepić,Oguman i cijela elita HSS-a zajedno sa ministricom Dropulić ali o njoj se šuti ko tu koga sad se više nezna ali jednog dana jako će zasmrdet a vama Ivanćani neka je sa srećom zahvaljujući Jožeku koji vas u Ivancu vodi ko guske u magli

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.