Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jezičari

Županijska prvakinja je Hana Beloša iz Novog Marofa

hrvatski (1)
Ljiljana Risek
11.03.2011.
u 13:09

Drugo mjesto dijele Nataša Gložinić iz Svetog Đurđa i Mario Šaško iz Ivanca, a treća je Ivančanka Anabela Ljubić

LEPOGLAVA – Hana Beloša iz Osnovne škole Novi Marof pobjednica je županijskog natjecanja u hrvatskome jeziku što je, u konkurenciji učenika sedmih razreda, održano u lepoglavskoj OŠ Ante Starčevića. U natjecanju se ogledalo dvadeset i šest učenika iz petnaestak osnovnih škola Varaždinske županije, a o tome koliko je konkurencija bila oštra, govori i podatak da su drugoplasirani Nataša Gložinić iz OŠ Sveti Đurđ i Mario Šaško iz OŠ Ivana Kukuljevića Sakcinskog u Ivancu imali samo bod manje od prvoplasirane Hane. Treće mjesto osvojila je Anabela Ljubić, također iz ivanečke škole. Inače, na natjecanju su sudjelovali i najbolji jezičari iz škola u Maruševcu, Lepoglavi, Cestici, Kamenici, Vinici, Visokom, Trnovcu, S. Iliji, Martijancu, Ljubeščici te iz Prve, Druge, Četvrte, Šeste i Sedme osnovne škole u Varaždinu. Predsjednik Povjerenstva bio je prof. Ratko Tomić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije