Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
milanović u gorici:

'Županija je bogata, ali neiskorištena. Nema identitet'

Zoran Milanović (1)
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
1/7
14.05.2013.
u 20:05

Vesna Fabijančić Križanić obećala je u svom govoru kako će zajedno sa koalicijom Goričanima sagraditi školu, vrtić, dom umirovljenika, kanalizaciju Donjeg Turopolja te zajedno sa županijom urediti sve prometnice.

- Županija je bogata, ali neiskorištena. Nema vodstvo ni identitet i prepuštena je slučaju, poručio je premijer Zoran Milanović na završnom predizbornom skupu koalicije SDP-HNS-HSLS-HSU za gradonačelnicu grada Velike Gorice i županije. Tako je premijer zajedno sa prvom potpredsjednicom vlade Vesnom Pusić, Silvanom Hreljom i Mihaelom Zmajlovićem podržao kandidatkinju za gradonačelnicu šestog po veličini grada Vesnu Fabijančić Križanić, a i kandidatkinju za županicu Ivanu Posavec Krivec.

Premijer Milanović u svom je govoru poručio kako mnogi ne žele čuti istinu u politici te kako za njegove vladavine ''nema ništa mukte''.

- Računi se plaćaju to ljudi ne žele čuti. Bio bi najsretniji da svi imaju najviše plaće i da mogu trošiti, ali to nije realno. Ja sam realan čovjek i ne bježim od istine-rekao je Milanović te poručio kako neće kritizirati političke konkurente, ali i isto tako naglasio da je koji slučajem župan bio prisutan na skupu u prvome redu on ga ne bi ni prepoznao.

Vesna Fabijančić Križanić obećala je u svom govoru kako će zajedno sa koalicijom Goričanima sagraditi školu, vrtić, dom umirovljenika, kanalizaciju Donjeg Turopolja te zajedno sa županijom urediti sve prometnice.

Da županija nema identitet i da već 12 godina spava poručila je Ivana Posavec Krivec kandidatkinja za županicu.

- Ono što župan ostavlja su loše ceste, pad poljoprivrede za 10 posto i neprepoznatljivi identitet, poručila je.

Podršku kandidatima dala je i Vesna Pusić koja je pak naglasila kako je improvizacija i loše vođenje dosadašnjih kandidata na spomenutim pozicijama prošlo vrijeme te poručila kako i Gorica i županija imaju priliku iz eurofondova povući sredstva koja će im omogućiti brži i kvalitetniji napredak.

>> V. Fabijančić Križanić kandidat SDP-a za gradonačelnicu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije