Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMINUO MLADIĆ
Povratak na članak

Župan Kožić: Dogodila se tragedija na koju sam dugo upozoravao

Mrežu hitne medicinske pomoći donosi ministar zdravstva na temelju prijedloga Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu i temeljem tih odluka provode ih županije, rekao je.

Komentari 8

GA
Gastarbeiter2
17:06 13.08.2018.

Bože, dokle smo stigli. Nismo više u stanju da ponudimo našim izmučenim gradjanima (koji su ostali u lijepoj našoj) niti minimum nekakve sigurnosti.

VL
DU
Deleted user
17:11 13.08.2018.

Uz dužno poštovanje prema preminulima i njihovim bližnjima, ja ustvrđujem da češće vidimo Grbina na koncertu MPT nego našeg župana. Čemu on? Ali stvarno?! Čemu? Ja vjerujem da imaju neku funkciju i da će si posao izmisliti, ali ti likovi su toliko medijski neprimjetni i stanovništvo županije nemaju pojma kaj oni rade?! Gdje se nalazi sjedište županije? Ja pojma nemam. Ukinite takve i eto sredstva za hitnu medicinsku pomoć na primjer. Uz poštovanje i Kožiću, možda je dobar čovjek, ali toliko neprimjetan biti to je prežalosno. To kaj oni rade može i neko u Holdingu, ima ih na bacanje.

VL
KO
Kora
17:05 13.08.2018.

Ovo što se dogodilo je nedopustivo nehumano. Netko je odgovoran. Zaboga, mlad čovjek je izgubio život! A ostalima je utjeran strah u kosti.

VL
GR
grebza
17:24 13.08.2018.

Nažalost, kad imamo populističkog i totalno beskorisnog ministra zdravlja. Njega treba pitati i inzistirati na konkretnom i jasnom odgovoru.

VL
DU
Deleted user
22:17 13.08.2018.

a zbog cega sad svi misle da bi dr nesto napravio.....isto bi reanimirao... decko je umro na zalost ali ne zbog ovoga.

VL
MI
mislav22
22:42 13.08.2018.

Čuj ovoga, brani se prebacuje krivnju, nitko ga nije ništa pitao. Došli smo i do toga, da se na mrtvima pokušavaju skupiti glasovi i poeni. Jado jadni

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.