Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skrivali se 12 godina

Žrtva lopovu: Ostavi bar nešto novca

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
10.02.2014.
u 21:06

Majstorović je bio treći član ekipe, ali se objesio 2010. godine u zatvoru, gdje je bio zbog ubojstva

Zbog filmske pljačke 110.000 tadašnjih maraka i 12.000 kuna u Donjem Miholjcu 2000., na pet godina zatvora nepravomoćno je osuđen Njegomir Kalazić. Jasna Kalogjera iza rešetaka provest će šest mjeseci, dosuđeno joj je još 18 mjeseci zatvora, ali uvjetno na pet godina.

Treći je član ekipe Perica Majstorović, no on se objesio 2010. u zatvoru, gdje je dospio zbog ubojstva. O razbojnicima se ništa nije znalo sve dok Kalazić, 12 godina kasnije, iz ćelije u Lepoglavi nije napisao pismo policiji. Osuđen je bio za silovanje.Zvono na vratima Jadranke Rušanac zazvonilo je 2. prosinca 2000. oko 18 sati. Majka Vladimira u sobu se vratila s muškarcem i ženom. Rekli su da žele kupiti licitarske proizvode.

Bili su to Majstorović i njegova djevojka Jasna. Put im je do kuće, terete ga, nacrtao Kalazić. – Izvukao je pištolj. Vezao nam je selotejpom noge i ruke iza leđa – opisala je J. Rušanac. U strahu za život, otkrila mu je da je ključ od sefa u torbi na vratu drvenog konjića. Zamolila ga je da joj ostavi bar nešto. Iz bunta od 120.000 maraka, Majstorović je odvojio 10.000 i stavio joj pod glavu.

>> Kako su ubojica i silovatelj ukrali 120.000 maraka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije