Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NEMAM VEZE S TIM'
Povratak na članak

Spavao je u kući dok ga je Filip tražio: 'Dobivao sam poruke 'počivaj u miru''

U trenutku kada je krenulo krvoproliće u Varoši, on je, kako kaže, spavao kući

Komentari 16

DU
Deleted user
20:22 23.01.2020.

To kad izjavi druga strana, da on nije imao ništa s tim iznudama i trgovanjem narkotika - e to je onda istina. Ovako je to samo izvrdavanje... Inače, Split nije samo kao lučki grad pojačano sklon drogama i njihovoj distribuciji nego je i svojevrstan hub za susjedne otoke, dakle preko trajektne luke se trži i dalje, a konzervativne procjene su da veći otoci poput Hvara i Korčule troše i do 15-20 kg praha godišnje. Tko ne vjeruje, MUP radio ispitivanja koncentracije opojnih tvari u tamošnjim otpadnim vodama i brojka je posljednjih godina čak i veća. Ah, da i Ultra traži logističare poput gore spomenutog.

VL
MA
master58
22:04 23.01.2020.

Tipicno ,svi neke postenjacine .Niko nista ne zna niti je sta lose uradio.Mora biti neki razlog zasto je trazen.

VL
CH
chemica
22:44 23.01.2020.

Ne mogu zamisliti taj scenarij po kojem bih se mogao naći u društvu s takvima. Ne živim u njihovom dijelu grada, niti se želim naći u istoj prostoriji s njima. Stoga, to što govori, kao i on kao osoba općenito mi imaju značaj nokta kojeg moram odrezati jer mi je malo preveć izrastao. Uznemirava me, ali jednim potezom škarica je problem riješen. Klikneš na drugu stranicu. Sama spoznaja da ovakvi likovi postoje djeluje uznemirujuće, ali smiruje da se ne nalaze u mojoj blizini. Ljudi, dajte i vi ostali tako razmišljajte i bit će bolje našoj djeci, kao i svima nama. Napraviš tukca koji ide po marihuanu kod dilera u Đubravu...Ili bar kod švercera cigaretama...Negdje si opako falija u odgoju i usađivanju pravih vrijednosti u tu tulavu glavicu. Manje bi te koštalo da si investirao u prezervativ nego da baciš stotine tisuća kuna u papana koji samo čeka da naleti na zalutali dilerski metak.

VL
UR
Urar
22:41 23.01.2020.

ajde ne laži stvore, baš je tebe slučajno izabrao ni kriva ni dužna?! pored ona tri "mangupa"...debelo si ti unutra kao i ostala žg.dija koja dila drogu ...ovaj put si imao sreće pa možda i izvučeš neku pouku iz svega.. a nadam se da će i ostala bagra drugi put razmisliti da li će se pravit "opasnim momcima" i dobi t štosu i zaslužili.

VL
Avatar KOMENTAR
KOMENTAR
22:42 23.01.2020.

Prava je šteta što Filip nije pronašao ovoga poštenjačinu.

VL
Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
03:40 24.01.2020.

DRUKER kojega je policija sklonila na sigurno

VL
KO
komunikolog
22:18 23.01.2020.

Dosije x?

VL
Avatar Antun Šturlić
Antun Šturlić
16:18 24.01.2020.

Filip s jedne strane u životu nikad nije odrobijao niti Z od zločina počinio, a ovaj po zatvorima godinama i godinama, BiH, pa RH, itd... onda glumi žrtvu, a dam se kladit da mu priča je lažna za Filipa, a ubijeni su bili dileri, njegovi prijatelji, onda nakon toga priča kako nema veze sa njima, a prije toga je rekao da ga iznenadilo i prijatelji mu slali sučut, još mi je također glupo i zbunjujuće stvar sa policijom? Za koji kur@c ga policija stavlja u lisice i hapsi, ako je namjenjeno da ga štiti? Tko tu koga J...

VL
GR
gragakarlovac
21:39 23.01.2020.

U zatvor! I dileri i ovaj ak-47 kriminalac

VL
VJ
vjerujemurobijakopala
21:43 23.01.2020.

genijalno.pluraLNA KATOLIČKA UDRUGA NAM servira mišljenje jere. što su očekivali da će reć,da dilam,tu i tu sam.idem na bilice gulit 30 godina...... i to je razlog zašto smo tu što smo.nek nam novinari objave priče stotina mladih koje je ovaj lik nesrećio...možda u nekoj budućnosti jere postane i neki pomoćnik biskupa barišića.zašto ne.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.