Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhitila ga policija

Boeing prisilno sletio nakon što je pijani putnik pokušao ući u kokpit!

Virgin Blue
Foto: Wikipedia Commons
25.04.2014.
u 09:52

Incident se dogodio na letu VA41 iz Brisbanea u Indoneziju, a kontrola leta na Baliju sada preusmjerava ostale zrakoplove u druge zračne luke.

Zrakoplov kompanije Virgin Blue Boeing 737 bio je prisiljen sletjeti u zračnu luku na Baliju nakon što je jedan od putnika pokušao ući u kokpit, što je pilot prijavio kao ''otmicu''.

Po slijetanju zrakoplova sa 150 putnika, policija je uhitila pijanog putnika, javlja Telegraph. Incident se dogodio na letu VA41 iz Brisbanea u Indoneziju, a kontrola leta na Baliju sada preusmjerava ostale zrakoplove u druge zračne luke.

– Kapetan mog zrakoplova najavio nam je da će naš let kasniti jer je 150 metara dalje u tijeku otmica zrakoplova. Tada sam ugledao najmanje pet vozila, uključujući vojni kamion prepun muškaraca u uniformi kako juri prema zrakoplovu – prepričao je Palani Mohan, putnik drugog zrakoplova koji se u vrijeme ''otmice'' pripremao za polijetanje.

– Zrakoplovna luka sada je u opsadnom stanju. ''Oteti'' zrakoplov udaljen je u drugi dio luke, više ga ne možemo vidjeti – prepričao je svjedok.

Tvrtka Virgin Blue Airlines, poznata i kao Virgin Australia, druga je po veličini zrakoplovna kompanija u Australiji. Pokrenuta je 2000. godine, a vlasnici su joj Richard Branson i Brett Godfrey.

Vijest o otmici uznemirila je javnost koja još uvijek ne zna što se dogodilo sa zrakoplovom kompanije Malaysian Airlines koji je nestao početkom ožujka dok je prevozio 139 osoba.

>>Zrakoplov Malaysia Airlinesa prisilno sletio nakon puknuća gume

Komentara 1

Avatar una12
una12
11:02 25.04.2014.

Sta reci, nego pijana budala! Sad ce imat dosta vremena u zatvoru da razmislja o tome, sto je ucinio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije