Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPASNOST?

Zrakoplov Air Francea za Pariz nakon bombaške prijetnje sletio u Montrealu

Air France
Foto: A3912 Marcus Brandt/DPA/PIXSELL
08.12.2015.
u 07:08

Kompanija je objavila da je njihov zrakoplov sletio u Montreal zbog anonimne prijetnje

Zrakoplov Air Francea koji je letio od San Francisca do Pariza danas je navodno nakon bombaške prijetnje skrenut u Montreal, prenosi RT.

Kompanija je objavila da je njihov zrakoplov sletio u Montreal zbog anonimne prijetnje.

"Air France potvrđuje da je posada na letu AF083 između San Francisca i Paris-Charles de Gaullea nakon anonimne prijetnje donijela odluku, kao mjeru opreza i provedbu mjera sigurnosti koje su na snazi, da se avion sleti u Montreal", kaže kompanija.

"Lokalne vlasti pristupit će provjeri zrakoplova, putnika i njihove prtljage. Provest će se istraga kako bi se utvrdilo tko stoji iza prijetnje", dodao je Air France, koji žali zbog neugodnosti koje su doživjeli putnici.

"Avion nije još uvijek poletio dalje a kontrola se još uvijek obavlja", rekao je glasnogovornik Air Francea oko 8,00 sati ujutro.

Glasnogovornik montrealske zračne luke Pierre-Elliott-Trudeau François-Nicolas Asselin rekao je za lokalne novine da je u zrakoplovu bio 231 putnik i 15 članova posade. Montrealska policija pozvana je na mjesto događaja.

 

>> Bombaška prijetnja u Genovi, antibombaška jedinica na terenu

>> Harvard zbog bombaške prijetnje evakuirao 4 zgrade

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije