Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČULE SE EKSPLOZIJE
Povratak na članak

Zračna luka Erbil u Iraku napadnuta dronovima

Za sada nema informacija o eventualnoj šteti ili žrtvama. Agencija Reuters javlja pozivajući se na izjave očevidaca da se na tom području čulo šest eksplozija.

Komentari 1

PL
@ploto@
14:55 12.09.2021.

Najvažniji dio, 12 protuzračnih raketnih sustava Patriot raspoređenih na teritoriju internacionalne zračne luke u Erbilu nije uspjelo skinuti niti jednu raketu niti dron.Istovremeno u Siriji SAA je sa prastarim ali moderniziranim S-200 srušila 21 od 24 izraelske stealth rakete ,a preostale 3 su pale daleko od cilja zahvaljujući elektronskim sredstvima ometanja. Izraelski ministar vanjskih poslova je ovih dana letio u Moskvu da moljaka Ruse da im puste da gađaju iranske mete u Siriji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.