Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supruga Zorana Skračića bila je uvjerena da će se on izvući zbog iskustva i fizičke pripremljenosti

Zoran se nije htio penjati na vrh

15.01.2006.
u 19:55

U obiteljskom domu Skračićevih u Solinu neizmjerna tuga. Zoranova supruga Nataša, i sama aktivna planinarka, do nedjelje ujutro bila je uvjerena da će ponovno vidjeti svog muža. Računala je na njegovo iskustvo, izvrsnu fizičku pripremljenost i nesalomljiv duh. U kući smo zatekli i Zoranova brata Davora, oca Nedjeljka, kolegicu Mandinu Žuru. Iza Zorana su ostali sin Romi i kći Tamara, koja nam je pokazala i poruke koje su stizale nakon što se Zoran teško ozlijedio.

Mobitel mu je nakratko zazvonio oko 4 sata popodne, no nismo ga uspjeli čuti. Govorio je kako neće ići na vrh ako vrijeme bude loše. Ne vjerujemo da bi srljao, nije bio takav. Prije će biti da je htio pomoći prijateljima u nevolji. Sa 45 godina bio je u punoj snazi, dvometraš koji se već više od dvadeset godina penje po planinama, od Triglava do Alpa, gdje sve nije bio pričaju Skračići. Nataša kaže da sebi nikada neće oprostiti što i ona nije pošla sa suprugom, jer bi njega i ostale odgovorila od opasnog uspona. Zoran je kao prometni inženjer radio u "Čistoći".

Obitelj Milun na splitskim Pujankama bila je u stanju teškog šoka čuvši loše vijesti s Velebita. Zvali su i Hitnu pomoć jer mu je supruzi pozlilo. Vrata stana otvorio je Ivin sin i zamolio da ne smetamo, jer teško proživljavaju ove trenutke. Ivo je radio na TTTS-u u tvrtki "Gomex". Za sobom je ostavio troje djece.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije