Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GAF TJEDNA

Milanović je na kritike Mirele Holy vrlo grubo i neprimjereno reagirao

Varaždin: Dobro raspoloženi predsjednik Milanović posjetio Špancirfest
Slavko Midzor/PIXSELL
03.09.2023.
u 10:00

Bivša ministrica okoliša Mirela Holy u N1 Studiju uživo komentirala je proces izbora veleposlanika i pri tome prozvala aktualnog predsjednika RH Zorana Milanovića, navodeći da ponovno sam sebi skače u usta jer je po ovom pitanju, tvrdi ona, drugačije reagirao u vrijeme kada je obnašao dužnost predsjednika Vlade.

- Ako je točno ono što piše u medijima da je Zoran Milanović predložio određene političare za neka veleposlanička mjesta, čini mi se u Katru, Crnoj Gori i slično; mislim da tu svjedočimo njegovom ogromnom licemjerju jer bih rekla nešto o čemu nisam javno govorila, započela je Mirela Holy. Pojasnula je da je dok je bio premijer Milanović rekao rekao da ne dolazi u obzir da se na veleposlanička mjesta šalju osobe koje nemaju diplomatski background, dakle koje nisu profesionalni, karijerni diplomati.

Milanović je na te riječi Mirele Holy vrlo grubo i neprimjereno reagirao. 

VEZANI ČLANCI 

– Ona nije normalna. Ajmo dalje. Ne znam što drugo da kažem. Ona nije normalan, okej, da se ne uvrijedi, da će biti žena vjerojatno 15 minuta. Kakve su to gluposti. Nju sam imenovao politički. Evo, nju. S kojim referencama? Tko je ona?-  rekao je Milanović.

Holy je na taj Milanovićev verbalni napad na nju među ostalim odgovorila da se ne može mijenjati narativ ovisno o poziciji koju obnašate.

- Ako je on mislio tada da to trebaju biti karijerni diplomati onda pretpostavljam da bi isto trebao misliti i sada, rekla je Holy.

VIDEO U Zagrebu snimljen izrazito opasan potez u prometu: ‘Za ovo se oduzima vozačka’

Komentara 14

Avatar Le-Freak
Le-Freak
10:26 03.09.2023.

Navikli smo na Milanovićevo skakanje samom sebi u usta. Njegov karakter je bio isti i kada je bio premijer. Nesposoban i lijen ali bahatim prostačenjem je vezao lijeve i desne mase uz sebe, tako i danas. Mi koji to malo trezvenije i sa čuđenjem i odbojom promatramo smo skužili njega od početka. U tome smislu Mireli Holy njegov karakter nije smetao dok je bio njezin šef. Znači ili nije bila u stanju shvatiti sa kime surađuje (podkapacitet) ili je si rekla "naš je pa nema veze" (zlobnost, nepotizam). U oba slučaja porazno za nekoga tko želi utjecati na društvenu politiku.

PR
PravdaiPravo
11:31 03.09.2023.

Pa samo ste to izvukli kao dokaz?! Zokain skače sam sebi u usta od samog početka kad je zasjeo na poziciju koju je, kao premijer, ismijavao i proglasio nevrijednom i smiješnom. .... još veći licemjeri od njega su samo još novinari. Ta "profesija" je pojam licemjerstva.

DU
Deleted user
12:19 03.09.2023.

Putinov lijevi vezni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije