Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENUTNO JE U PREGOVORIMA

Zoran Milanović naći će posao u tvrtki iz Bruxellesa?

Zoran Milanović
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/9
02.10.2016.
u 15:24

Navodno nije riječ o lobističkom poslu već o savjetovanju vlada i ključnih političara u izradi strategija koje bi ih trebale približiti ulasku u Uniju.

Bivši premijer i predsjednik SDP-a na odlasku, Zoran Milanović, uskoro bi se mogao zaposliti u jednoj od konzultantskih tvrtki s kojima je u kontaktu.

Kako doznaju 24 sata, konzultantske tvrtke su uglavnom iz Bruxellesa, a riječ je o privatnim tvrtkama koje, između ostaloga, zapošljavaju bivše političare koji imaju iskustva u pregovorima oko članstva u Uniji.

- Milanović je jako pogodan za takav posao jer je, zajedno s pregovaračkim timovima RH-a, odradio veliki dio posla oko pridruživanja Republike Hrvatske u Europsku uniju’, pojasnio nam je za 24 sata sugovornik blizak bivšem šefu vlade i SDP-a.

Dodaje kako je Milanovićeva prednost ta da osobno poznaje sve ključne ljude u vertikali Europske komisije i na njih je "ostavio jako dobar dojam". 

Navodno nije riječ o lobističkom poslu već o savjetovanju vlada i ključnih političara u izradi strategija koje bi ih trebale približiti ulasku u Uniju.

>> Milanović i Ostojić primali su prijetnje tijekom kampanje, imaju zaštitu i nakon isteka 6 mjeseci

>> Milanović: Osjećam tugu, ali i veliku sreću. Prije su ljevicom brisali pod

Komentara 34

ZM
zmestrov
15:36 02.10.2016.

drug zoran već radi za jednu tvrtku iz Posušja, solarna energija!

DU
Deleted user
16:11 02.10.2016.

Iz pouzdanih izvora, tvrtka se bavi ambulantnom prodajom usisivača. Traže djelatnika s iskustvom, bol u preponama ne smeta 😂

KA
kacavenda
15:42 02.10.2016.

Pa kaj taj zna radit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije