Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priobalna turneja

Zoran Milanović na Murteru bez političkih komentara

milanović na murteru (1)
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/3
19.11.2010.
u 15:52

Svojevrsnu priobalnu ''mini turneju'' Milanović nastavlja na zadarskom području.

- Došao sam posjetiti jednu od uspješnijih manjih općina, Općinu Tisno, i najmlađeg načelnika Ivana Klarina kojega neću reklamirati jer o njegovu radu najbolje govore rezultati - kazao je Zoran Milanović, čelnik SDP-a za današnjeg posjeta otoku Murteru, odnosno mjestima Tisno, Jezera i Betina.

 Zajedno sa stranačkim kolegama Rankom Ostojićem, saborskom zastupnicom Brankicom Crljenko i drugima Milanović je posjetio i jedno brodogradilište u Betini, koja se inače smatra ''kolijevkom drvene brodogradnje''. SDP-ov čelnik na Murteru nije komentirao današnja unutarpolitička zbivanja. Svoju priobalnu ''mini turneju'' nastavlja na zadarskom području posjetom Svetom Filipu i Jakovu te Saliju na Dugom otoku.

 

Ključne riječi

Komentara 11

TI
TitoPartija
20:29 19.11.2010.

kOSOVO Kad je u pitanju koncert Leta-3, moraš paziti da te ne pogode čepom iz anusa.

KO
kotlić
16:42 19.11.2010.

Idler3 Nije, da je, morao bi platiti tantjeme Jaci jer ih je ona dobila u nasljedstvo od druga Broza nakon završene akademije u Kumrovcu.

Avatar Idler 3
Idler 3
16:29 19.11.2010.

A jel poveo pjesmu - druže Tito mi ti seeee.. >:-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije