Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napad na sinagogu

Zoran Milanović izrazio sućut danskoj premijerki Helle Thorning-Schmidt

 Helle Thorning Schmidt
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/2
16.02.2015.
u 14:00

Naše misli su s obiteljima poginulih i ranjenih te sa svima koje je taj zastrašujući čin nasilja povrijedio, stoji u pismu

Predsjednik Vlade Zoran Milanović izrazio sućut danskoj premijerki Helle Thorning-Schmidt.

„S dubokim sam žaljenjem primio vijest o napadu na kulturni centar i sinagogu u Kopenhagenu. Naše misli su s obiteljima poginulih i ranjenih te sa svima koje je taj zastrašujući čin nasilja povrijedio. U ovoj tragičnoj prigodi, dopustite mi da izrazim, u ime Vlade i svoje osobno, najdublju sućut i suosjećanje Vama i danskom narodu“ stoji u pismu predsjednika Vlade.

>> Novi napad u središtu Kopenhagena: Jedna osoba poginula, ranjeno dvoje policajaca

Komentara 6

Avatar emilsalis
emilsalis
18:03 16.02.2015.

Covek tacno zna sta su prioriteti !!!!

LI
liskovaca
16:30 16.02.2015.

a jel izrazio sućut prema kršćanima u Nigeriji?????

AL
alas
15:28 16.02.2015.

Ako mu je licemjerno cestitati prvoj predsjednici, zar mu nije licemjerno izraziti zalost zbog ljudi koje i ne pozna i premjerki s kojom i ne surađuje. Naravno da je u redu sto je to ucinio, ali biti đubre prema gospođii koja je demokratski izabrana nije u redu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije