Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neizvjesna podrška

'Zoran griješi, ali to ne znači da smo za Komadinu'

Komadina
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
06.06.2014.
u 12:15

Zagrebački SDP-ovci koji su nezadovoljni šefom kažu: To ne znači da ćemo automatski podržati samozvanog mesiju

Najava potpredsjednika SDP-a Zlatka Komadine da će se kandidirati za predsjednika stranke iznenadila je zagrebačke SDP-ovce – barem one koji nisu u timu šefa zagrebačkog SDP-a Davora Bernardića.

Iako im posljednji potezi šefa stranke Zorana Milanovića najblaže rečeno nisu najjasniji, to ne znači da će automatski podržati, kako kažu, “samozvanog mesiju iz Rijeke”.

– Komadinina najava kandidature po meni je besmislena jer je gotovo pa neostvariva njegova želja da sada postane šef stranke. Mislim da je on samo ušao u zrakoprazni prostor koji je nastao nakon što je stranka počela tražiti alternativno rješenje za novog šefa, ali ga još nismo našli. A je li se Komadina prethodno dogovorio s Davorom Bernardićem i potpredsjednikom stranke Rajkom Ostojićem, nije mi poznato. No, čak i da jest, to i dalje nije dovoljno za svrgavanje Zorana Milanovića s čela stranke, kaže nam saborski zastupnik iz Zagreba. I njegov kolega iz zagrebačke organizacije SDP-a – koji će glasati protiv izbacivanja Slavka Linića iz stranke – ne zna zašto se Komadina “istrčao”.

– Očajan sam. Što god da se u subotu dogodi, SDP će gurnuti još jedan korak bliže raspadu stranke – kaže naš sugovornik. Komadinina najava kandidature za šefa stranke iznenadila je i riječke SDP-ovce. Odgovori su u svih jednaki – “nisam znao”. Većina tvrdi da takav potez nisu očekivali, za Vojka Obersnela bio je to “prvi glas” i, prema njegovu mišljenju, Komadinin osobni čin. Za razliku od većine jedan od Komadininih bliskih suradnika njegovom kandidaturom nije iznenađen. Kaže da mu je Komadina kazao da o tome razmišlja i smatra da je taj potez upravo u ovom trenutku potakla rasprava na Predsjedništvu SDP-a.

>> Obersnel zabrinut zbog Linića: Ovo je još jedan udarac SDP-u

Komentara 5

PL
Placid
12:24 06.06.2014.

Instalacijom riječke struje na čelo SDP-a cijela bi Hrvatska bila pod Riječkom hobotnicom. SDP-ovci želite li takav scenarij?

XA
xanderr
14:32 06.06.2014.

pogriješili smo mi kad smo glasali za vas. nikad više!

Avatar Carrera
Carrera
14:22 06.06.2014.

ma griješi čitavi sdp, zato nam je država nažalost u banani, zbog njihovih grešaka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije