Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europa u strahu
Povratak na članak

'Zombi droga' pred vratima Hrvatske: Oko sto puta jača od morfija, dileri je šalju i poštom

Slučajevi njegove kupovine putem društvenih mreža, takozvanog dark weba ili ilegalne proizvodnje do sada nisu evidentirani u našoj zemlji. Predoziranja fentanilom također nisu zabilježena u Hrvatskoj, ali to ne znači da se njegovu prijetnju treba uzeti olako, ističu iz MUP-a

Komentari 5

SK
SkvikiZg
10:26 24.02.2024.

Svakog dilera po kratkom postupku likvidirati.

VL
TR
tratincica68
12:01 24.02.2024.

Koga briga.nek se nazderu kad ocedu.

VL
Avatar zoster1
zoster1
11:07 24.02.2024.

Odlicno.Sto vise ovisnika umre,biti ce manje te droge...a za mali broj ovisnika dileri gube smisao dilanja...Ima Majka Priroda rjesenje za sve.

VL
BF
bf23
22:09 24.02.2024.

Pa kad smo mi liberalna demokracija,pa narkomane i dilere smatramo ljudima. Pa tako danas liječimo djecu SMS porukama, a narkomani dobiju besplatne metadone ( drogu). Riješenje bi bilo suho odvikavanje narkomana, a za dilere prvo upozorenje u vidu desetogodišnje radne terapije, drugog upozorenja nema

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.