Znate li zašto je peršin najpopularniji začin na svijetu?
Svježi peršin možete pohraniti u hladnjaku, u plastičnoj vrećici. Ako je uvenuo, poprskajte ga s malo vode prije nego što ga stavite u hladnjak.
Komentari 3
GO
Dalmatinci jedu najvise persina [petrsimula] zato su svi zivcani posto dize visoki tlak ostavi te se Petrosimula od kad sam ostavio puno mi je bolje vatamin D tablete zacepe krvne zile jer skupljaju kalcijum
GO
Persin -Petrosimul je posan za visoki tlak zadrzavalja sol u krvi zatvara krvne zile petrusimul i vatamin D u tabletama dizu tlak gore
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
bilo bi zanimljivo znati u kojoj galaksiji živi autor ovog smeća od teksta. na osnovu kojeg je to istraživanja došao do podatka da je peršin najpopularniji začin??? pa pola svijeta nema pojma što je to. za razliku od soli i papra koji se koriste apsolutno svugdje.