Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovo je u Hrvatskoj

Znate li što je na ovoj fotografiji? 'Takva je naprava na ulazu u bazene pričepila djetetu ruku'

Ulaz u WC na odmorištu
Foto Radio Sljeme
01.09.2023.
u 14:54

Na društvenim mrežama pojavila se zanimljiva fotografija koju je objavilo Radio Sljeme. Naime na fotografiji je čelikom zaštićen ulaz negdje, a oni pitaju slušatelje što misle o čemu se radi.

Pogodite što je ovo…kakvo se "blago" čuva iza ovih rešetki:
 a) ulaz u sef
 b) ulaz u zatvor
 c) ulaz u WC na odmorištu Jasenice, pitao je na Facebooku Radio Sljeme uz objavljenu fotografiju

Iako je prva informacija Radio Sljemena bila da se radi od ulazu u WC na odmorištu Jasenice na autocesti A1, ona nije točna. Radi se o WC-u na odmorištu Lički Osik. 

VEZANI ČLANCI 

Na postu se nižu komentari korisnika. 'Takva naprava na ulazu u bazene pričepila djetetu ruku', 'Ulaz u WC...., uđeš, i nemreš van', 'Ulaz u wc. Euro. Pa ti pifki ak imas love', 'Ajme, ja jedva prođen a nisam preširoka. Usko i uzasno, užasno neigodno iskustvo dok se te rešetke okreću kao da me vode u zatvor.. I još moraš platiti', 'Koja sramota u 21. stoljeću ovak ima još, samo negde u Sibiru( ako imaju zahod)', 'Ulaz u WC platiš a nìšta ti se ne otvori,tražiš prvo žbunje jer autobus samo što nije krenuo'... samo su neki od njih. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

SA
sasoon
15:28 01.09.2023.

Jednostavno, izbjegavajte ovakve pumpe. Potrošiš 100€ na benzin i dobiješ jedan kupon za WC, nema veze što ima 4 ljudi u autu. Nije stvar u 50 centi, nego u principu. Evo u stvari prijedloga, napuni 1/4 rezervoara, pa plati i iskoristi WC, pa ponovi dok svi iz auta ne odu na WC. Lijepo nek se napravi red, i cijela benzinska uspori.

Avatar Stradun
Stradun
15:36 01.09.2023.

Pričepila..kužiš...ono..pričepila

Avatar gusjenica
gusjenica
12:47 02.09.2023.

Ovo je tipični primjer koji govori da su vlasnici ovog objekta kriminalna organizacija. Običnom čovjeku ovako što ne može pasti na pamet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije