Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Znate li kako odabrati dobrog veterinara?

Veterinarska klinika Buba by Vetti Group
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/5
19.12.2023.
u 12:08

Novootvorena veterinarska klinika Buba u Zagrebu na jednom mjestu nudi hitnu, stručnu i kvalitetnu pomoć od 0-24

Kućni ljubimci su poput člana obitelji. Važna nam je njihova dobrobit i zdravlje, želimo im omogućiti najbolje životne uvjete, ali i kvalitetnu njegu kad im zatreba. Stoga se nerijetko nađemo u problemu kad trebamo odabrati najbolju veterinarsku uslugu za koju smo sigurni da će našim ljubimcima pružiti vrhunsku, stručnu skrb kad ih nešto boli, kad se ozlijede ili kad samo želimo znati da dobro napreduju.

Foto: Slavko Midžor/Pixsell

Stoga, prilikom biranja odgovarajućeg veterinara, moramo pripaziti na nekoliko važnih stavki: radno vrijeme; idealno da je veterinarska usluga dostupna od 0-24, nastavno na navedeno, dobro je da klinika ima opciju zaprimanja ljubimaca i tijekom noći, da u klinici rade vrhunski stručnjaci jer, naravno, želimo našim ljubimcima pružiti najbolju moguću skrb, pogotovo kad je riječ o zahtjevnom medicinskom stanju. Dobro je da klinika ima sve usluge na jednom mjestu, tako da ne moramo ići od jednog do drugog mjesta, gubeći nekad dragocjeno vrijeme, najmodernija oprema je također dobar razlog za odabir klinike jer želimo biti sigurni u stručnu, brzu i ispravnu dijagnostiku i, za kraj, možda i najvažnije: stručno, empatično i educirano osoblje koje razumije naše ljubimce, pristupa im s pažnjom i koje će napraviti sve da im pomognu.

Foto: Slavko Midžor/Pixsell

Sve na jednom mjestu – nova Veterinarska klinika Buba by Vetti Group

Srećom, izbor jedne takve klinike za koju možemo biti sigurni da će našim ljubimcima pružiti sve što želimo, odnedavno je puno lakši. Naime, Vetti Group, vodeća veterinarska grupacija u Hrvatskoj, upravo je otvorila novu Veterinarsku kliniku Buba u Zagrebu na adresi Riječka ulica 10, kod zagrebačkog Rotora. Ova nova klinika najveća je privatna klinika u regiji, a korisnicima je na raspolaganju 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu, uz vrhunske stručnjake, najmoderniju opremu i dostupnost kod svih izazovnih trenutaka kada naši ljubimci trebaju hitnu, stručnu i kvalitetnu pomoć. Novootvorena klinika prostire se na 700 kvadrata površine, a vlasnicima i njihovim kućnim ljubimcima na raspolaganju je velika čekaonica s recepcijom, stacionar za životinje uz skrb 24 sata dnevno, četiri kirurške dvorane, 10 pregledavaona i konzultacijskih soba, laboratorij i dijagnostički dio s CT, rendgenskim i ultrazvučnim uređajima te vrhunski tim stručnjaka 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu. Naglasimo i da u Bubi psi i mačke imaju potpuno odvojene čekaonice i stacionar, što im, ionako u stresu od situacije, svakako olakšava cjelokupno iskustvo.

Foto: Slavko Midžor/Pixsell

Veterinarska klinika Buba nudi pretrage i hitne zahvate koji se do sad nisu imali gdje obavljati, a raspolaže i novim, najmodernijim CT uređajem, najjačim u Hrvatskoj po funkcijama – 64-slojni CT koji omogućava kraće vrijeme snimanja i detaljniju sliku od trenutno dostupnih uređaja na tržištu. Osim toga, osoblje konstantno prolazi kroz edukacije kako bi bili što stručniji u obavljanju svog posla, pa možemo biti mirni znajući da su naši ljubimci zaista u najboljim rukama.

Foto: Slavko Midžor/Pixsell

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije