Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kuća pretvorena u narkolaboratorij
Povratak na članak

Umirovljenik pušten, supruga u pritvoru: 'Znao sam da sadi travu, ali ja joj nisam pomagao'

Suprug je pušten na slobodu, Andrea C. (60) u pritvoru

Komentari 11

Avatar De.facto.de.jure
De.facto.de.jure
22:51 30.01.2015.

Ma pustite ljude neka sade sta hoce kojim im pravom uskracujete uzgajanjem trave. Ocito da kartele ne zele male konkurente, i zapravo nije ta biljka stetna vec je ljekovita pa bi ih trebali nagraditi a ne kazniti. Da se meni uzgaja trava ja bi ju uzgajao kojim bi mi pravom netko to zabranio?

VL
Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
23:58 30.01.2015.

Ha ha super clanak nisam nikad konzumiral tu travu al me zanima je ih otkril onaj detektiv kaj mu sin srampal keivotvorenu lovu u podrumu a inspektor nis nije znal o banane od drzave al kriminal cvate samo neko se pravi blesav a neko pametan to jest lud zbunjen normalan a moj komentar je ironija jer kod nas je u zakon ironija i zivimo u zabludi al eto biznisa i od narkica iod onog sina od inspektora kaj ni znal da sinek srampa lovu a nastavak nismo culi o boze to je poduzetnistvo

VL
GO
golub
07:39 31.01.2015.

To je nikakav suprug da se srami poljoprivrede i sve svali na suprugu. On kao nosioc domačinstva odgovoran je i kad ono propadne.

VL
TH
than
00:48 31.01.2015.

Jel' to ono od jucer gdje je pisalo tu da su i struju krali ?!?! Odnosno da su se ilegalno prikljucili ? Godine su iste, slika je ista, ali nema vise oko kradje struje.

VL
Avatar ambientocclusser
ambientocclusser
17:53 31.01.2015.

Ma kakav narkolaboratorij, ja tu vidim samo par stabljika konoplje. Stvarno ga pretjerujete, a proizvođače alkohola koji je gora droga, hvalite i reklamirate kao uzorne vinare. Nemam ništa pro il kontra ni jednih ni drugih jer ne trošim ni jedno, ali ovo je licemjerno do bola.

VL
NE
neos
08:29 31.01.2015.

Zaista treba hitno mijenjati neke zakone, smiješ doma uzgajati četnike, pa i držati njihove naoružane specijalce u podrumu ministarstva a ne smiješ imati par lončanica neke bezazlene, miroljubive i čak ljekovite biljčice. Vrijeme je za temeljite promjene razmišljanja, govorenja i i djelovanja na opće dobro svima !

VL
TO
tovaravot
23:59 30.01.2015.

kak ce ovo sve skupa izgledati za neko dogledno vrijeme kada se cijela stvar ozakoni? odjednom budu poljoprivrednici? dajte pustite ljude na miru..

VL
MX
Mister X
22:51 30.01.2015.

Šta je kod nas u slučaju da jedan drugoga optužuje nisam ja ona je i obratno da se ne zna ne može dokazati tko je uzgajao-prodavao ... Onda idu kod nas u zatvor robiju i krivac i nevini kao privjesakk ! Ili to ti nije bitno dokaz nego samo "zna se" -ne dokazuje se oboje su krivci ! Robija za uzgajanje prirodne biljke i to čisti bio produkt ; bez dokaza da je netko otrovan otečen ozljeđen oskačen osljepljen ili smrtno stradao od te biljke ....???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.