Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIBENIK

Znali smo da će dugovi biti veliki, ali ovakvo što ipak nismo očekivali

'13.01.2010., Sibenik - U prostorijama Grada Sibenika odrzan gradonacelnicki kolegiji na kojem su javnosti predstavljene neke stavke iz proracuna za 2010 godinu. Gradonacelnik Sibenika Ante Zupanovic
'Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
04.03.2010.
u 19:25

Ukupno 26,8 milijuna kuna duguje se raznim tvrtkama za brojne projekte

– Znali smo da ćemo imati velikih teškoća s dugovima koje ćemo morati plaćati, ali ovakvo što ipak nismo očekivali – požalio se šibenski gradonačelnik Ante Županović na stanje u gradskoj blagajni te najavio uskoro rebalans proračuna za 2010. godinu. Naime, šibenski su se čelnici nakon lanjskog preuzimanja vlasti odmah požalili na goleme dugove koje su im ostavili prethodnici. Ukupno 26,8 milijuna kuna duguje se raznim tvrtkama za brojne projekte, počevši od nedovršenoga skupog gradskog kolektora, otvorenog bazena, za koji jedno od ministarstava nije uplatilo obećane milijune kuna, itd. Pročelnica za financije Ksenija Slavica kaže da slijedi rezanje nekih od ionako malobrojnih projekata. (gš)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije