Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u centru zagreba

Otkriveno tko stoji iza plakata koji su digli žestoke reakcije, ovako izgledaju ostali: Drugi dio kampanje trebao sve objasniti

04.10.2022.
u 18:17

Psiholozi i psihijatri s kojima smo razgovarali zgroženi su porukom s jumbo plakata kojima je danima bio oblijepljen Zagreb. Unatoč dobroj namjeri, postignut je posve suprotan i štetan efekt

Komentara 8

Avatar Bill Carson
Bill Carson
18:21 04.10.2022.

Više me provocira to "Č" nego sama poruka.

NE
Needle
19:25 04.10.2022.

Hebale vas burne reakcije i zapljeni internet

Avatar Tombstone
Tombstone
18:37 04.10.2022.

Da samo slabici padaju u depresiju istina je, bas kao sto I isti glume ptsp. A UNICEF je potpuno promasena organizacija koja pokusava izjednaciti Svedjana, Mongola, australskog domorodca, Hotentota I Cileanca. Koliko je to moguce vidjeli smo na primjeru juge, s narodima puno blizim sto se tice medjusobne udaljenosti no dijametralno suprotne kulture, povijesti, jezika I tradicije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?