Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okrutna ubojstva
Povratak na članak

Zločini zbog ljubomore koji su nas zaprepastili: Stradavale supruge, djevojke, djeca...

Strašne su tragedije pogađale sve dijelove zemlje, stradavale su supruge, djevojke, djeca, ali i mnogi oko njih, a često je bila riječ i o vrlo okrutnim ubojstvima

Komentari 10

Avatar hvala_što_pušite
hvala_što_pušite
10:35 03.08.2019.

halo, a one žene koje su ubijale djecu, nečake, muževe, to nas je isto zaprepastilo.. "fatalna ujna", "fatalna Nuša" "slučaj škrinja Palovec", "teta Čude"...da ne nabrajam,. vi ste ovdje (pitam se zašto) nabrojili ISKLJUČIVO zločine gdje su počinitelji muške osobe..... zločini ubojstva su univerzalni, ni po čemu specifični, naročito nemaju veza sa spolom,dobnom granicom itd..postoje samo zli ljudi...

VL
SJ
Sve je uzalud
10:27 03.08.2019.

............................pa nije ljubomora kad te netko pravi somom ............................i non stop je u tvom novčaniku.....nikako da izađe iz njega.................dok ima ima...............poslije se traži nova lisnica..................što nije razlog za zločin...........

VL
Avatar Drago2603
Drago2603
11:10 03.08.2019.

Zaboravili ste navesti i žene koje su ubijale gdje je nestala ravnopravnost,kakvi ste vi ne profenijonalci kad danas svak može biti novinar zato nam je i izvještavanje sve lošije i lošije !!!!!

VL
DI
Direkt
14:09 03.08.2019.

Ništa čudno!

VL
Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
10:42 03.08.2019.

To je nesto sto se događa, to se događalo i događat će se. To se ne moze preventivno sprijeciti. Postoji odredjen broj ljudi koji ce potegnuti oruzje, a razlog ce uvijek pronaci. Mi moramo biti svjesni da imamo jako slabe psihologe i psihijatre, poprilicno slabo obrazovane policajce i onda sto ocekujete? Strukture su takve da nas drze okupirane, da bi bilo pomaka prvo treba rasformirati Udboland.

VL
IB
Istina-boli
13:01 03.08.2019.

Teta Ljerka,bilo te je lijepo poznavati,ali znam da si od gore sretna i ponosna na svoju djecu,jer su,hvala Bogu,vec veliki,zivi i zdravi sto je najbitnije!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.