Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJLJETOVANJE Voditelj i glumac Boris Mirković ljetovao je s kćerima u Bolu

Zlatni rat najljepša je plaža

357352.jpg
import
22.09.2005.
u 12:20

Zlatni rat mi je najljepša plaža na Jadranu i zbog nje se uvijek rado vraćam na Brač kaže poznati glumac i voditelj popularne Srcolovke Boris Mirković. Hugo Srcolovac, kako je Borisu nadimak jer je nekad vodio i dječju emisiju Hugo, 15 dana proveo je s kćerima u Bolu.

Tamo ljetuje već deset godina, a posljednjih nekoliko, osim ako nisu kod tete na Šolti, društvo mu prave njegove dvije ljepotice, jedanaestogodišnja Petra i osmogodišnja Nika. Nekad je Brač bio intimno i tiho mjesto, bez velikih gužvi. Zavolio sam ga i tada me je "kupio". Sad smo već domaći na otoku i svi nas poznaju. Zbog toga, ali i zato što su Petra i Nika našle prijatelje tamo, planiram i u budućnosti ljetovati na Braču. Ove nas je godine prijatelj smjestio kod vlasnika jednog caffe bara s mornarskim ugođajem nastavlja Mirković te dodaje kako njihovo ljetovanje ne nosi sa sobom posebna uzbuđenja. Tih 15 dana su, kaže, iskoristili za odmaranje i punjenje energijom. Kćeri su i sada na ljetovanju u Opuzenu s mamom, a posljednji tjedan prije početka školske godine Boris će s kćerima posjetiti djeda i baku u Podravini.

Iako je, priznaje, u Bolu relativno skupo, na ljetovanju je njegova obitelj jela svašta. Nema neko najdraže jelo, jer sve voli jesti, ali izdvojio bi roštilj i morske specijalitete. Sada, kada je godišnji odmor za Borisom, njegove se poslovne obveze zahuktavaju. Na jesen kreće nova sezona reality showa Big Brother koju vodi, 26. kolovoza počinje 38. međunarodni festival kazališta lutaka, a kreće i nova sezona u kazalištu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije