Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supruga potpredsjednika Vlade
Povratak na članak

Životna priča Ane Karamarko: Primila stipendiju poljske vlade, a s Andreom Zlatar osnovala Zarez

Karamarkova supruga u žiži je nakon otkrivanja ugovora s MOL-ovim lobistom. Njezina obitelj je s juga, ona je rođena Splitu, a odrasla je u splitskoj Varoši.

Komentari 14

Avatar juricamesko
juricamesko
22:08 21.05.2016.

kad se sve ovo pročita jasno da njih puno ima na čemu zavidjeti Karamarku.em lijepa em uspješna i ,pametna i sposobna a uza sve to dvije poštene demokršćanske obitelji.ne pridajite pažnju lajanju crvenih kmera.

VL
DU
Deleted user
00:13 22.05.2016.

Ne sjećam se kad sam posljednji put vidio toliku gomilu posve beskorisnog teksta u vrijeme dok zemlju trese velika afera u kojoj se sve vrti oko osobe o kojoj se piše. Umjesto da se istraži i čitateljima prezentira meritum problema, poslovna je to suradnja obitelji prvog potpredsjednika hrvatske vlade sa službenim zastupnikom interesa mađarske kompanije, stvar se zamagljuje romansiranom biografijom. Možda nekoga uistinu dira srcedrapateljni ton, što znači da je postignut cilj inicijatora ovakvog teksta, ali javni je interes da se građanima prezentira ono bitno oko afere koja prijeti da sruši hrvatsku vladu. Abeceda je to novinarske profesije. Šteta propuštene prilike da se odradi dobar posao..

VL
DU
Deleted user
23:01 21.05.2016.

Malo je kasno za ovakve spinove ... sr...e je vec prejako i previse rastrackano. sorry tomice, ovaj set je rosavi dobio. pokusaj ne izgubiti match.

VL
AN
Anasta
23:52 21.05.2016.

Ne znam sta je ovdje gore- osvrt na strica svecenika ( novinar misli da ce pomoci imidzu Karamarkove ako kaze da ga je pokopao nadbiskup Marin Barisic), vrlu prijateljicu koju zna posljednjih pet godina ( ne znam zasto se ovo naglasava, valjda zbog ljubitelja zivotinja je pisac htio reci ako voli zivotinje,onda nije sposobna izdat zemlju za pare). Jos mi nije jasno zasto se pise o idilicnom odnosu sa prvom zenom, valjda hoce prikazati kozmopolitsku stranu gdje Karamarko. Ovaj je tekst gori od Mikulicevog pokusaja obrane Karamarka. A zena ima agenciju za medije?

VL
Avatar Coldmachine
Coldmachine
22:22 21.05.2016.

S obzirom da se ovdje naglasavaju sve njene osobne kvalitete...i ko fol se vidi da ona inzistira na "moralnim vrijednostima" ..ali s kim je potvrjuje da je zapravo materijalista!

VL
MI
Milostinja
22:50 21.05.2016.

Znači triba prvi brak samo sklopiti po"građanski" pa da se u drugom pokušaju možeš u crkvi " u miru" vjenčati😉

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.