Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PATER MANDURIĆ
Povratak na članak

Život će pobijediti i narod s njim!

Treba razumjeti one koji se bore za „pravo na izbor“. Siguran sam da nitko od njih ne mrzi nerođeno dijete. No, govor o „pravu na izbor“ ne može biti put, nego samo bespuće, kaže pater

Komentari 30

BL
bellator luminis
15:58 22.05.2016.

Tako istinito i točno je napisan ovaj članak, svaka čast.

VL
SU
suncesmokvemaslina
15:48 22.05.2016.

Veliki politički poraz Pupovca, SKD Prosveta mu odbila poslušnost...

VL
OV
Ovozemaljski
16:20 22.05.2016.

Gospodine svaka vam cast i puna potpora! Jedan od jacih clanaka u novijoj hrvatskoj povijesti, svima ste odgovorili na pitanja bez da su vam ih postavili, zato nema ni dezurnih hrvatskih ljevicara hejtera koji vas sada vrijeđaju jer ste im bas fino svima zacepili usta, hvala vam velika! ZA ŽIVOT!

VL
ST
styx67
16:56 22.05.2016.

Big like za pater Ike.

VL
NA
NaDiMaK_
16:22 22.05.2016.

Lažni ljevičari, gdje ste...

VL
Avatar Štilcovana_Katabolcna
Štilcovana_Katabolcna
16:20 22.05.2016.

Tako se piše, bravo!!!

VL
Avatar kjelas1
kjelas1
20:39 22.05.2016.

Bravo pater Ike, vrhunski tekst!

VL
CI
cinbenik
06:22 23.05.2016.

Niti je netko setao ulicama da se uvede abortus ,niti netko treba da seta da se zabrani.Ovo nije setnja za zivot ,nego podrzka premijeru koj je sa zenom umeljo prste u izdaji Hrvatske i njenih interesa.E sad jedino ako takozvani i samozvani desni,misle da Hrvatsku treba doopljackati pa da nemaju za abortus,onda uredu,ali onda necemo imati ni za Hranu.

VL
CI
cinbenik
06:27 23.05.2016.

Napravili smo crkve,najveci broj danasnjih u komunizmu i totalitarizmu,da bi gdje imali moliti boga ,no svjedoci smo da namje crkva istalirala NDHa,kao i HDaze 90ih ,koji unisti sve Hrvatsko,a tako i Hrvatske zivote.Nije dosta svecenicima sto su pridjeke zamijenili politickim govorima na svetim misama,nego su kao pravi revolucionari izasli i na ulice kao proleteri.Pa zar nije dovoljno natjerivati nas katolike nasvrtim misama da podrzajemo lazno domoljublje,nogo mas moraju maltretirati i po ulicama.

VL
TE
texas
23:36 22.05.2016.

vilime, RIČUĆI LAVE nije ti to dobro,još se stigneš obratit,NIJE KASNO. ISUS TE ZOVE!!!!

VL
CI
cinbenik
06:18 23.05.2016.

U Hrvatsko jos nije doslo vrijeme da se mozemo dijeliti na lijeve i desne,nego smo trenutno podijeljeni zbog mrznje crkve i HDZe domoljuba koji koriste tu mrznju samo da bi dibili glasove,i one koji priznaju relnost da smo AVNOJ Hrvatska.Odnosno na normalne i nenormalne.

VL
BA
bakulušić
20:42 22.05.2016.

Svi želimo promjene i suglasje. Idemo za početak "pravo na izbor" svjesno i savjesno koristiti prije začeća, prije nego nastane novi život. Nakon toga pokušajmo vidjeti što se još dobro može učiniti ako to nije dovoljno.

VL
Avatar istovari
istovari
06:57 23.05.2016.

Mani se teorije Ike!...Pređi na praksu i pravi djecu koja su vam iz nekoga glupoga doktrinalnoga razloga uskraćena i javno time potvrdi da je život jači!

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
18:20 22.05.2016.

Narod ste vi davno pregazili, a sto je to desnica? Raditi za madjare da bi se vozio Mercedes? Ili mozda glumiti ekonomskig strucnjaka rasprodajim drzavne imovine? Ili mozda glumiti pamet sa oltara raspirivanjem mrznje i netrpeljivosti? Evo ti za kraj najbolja, pretvoriti braniteljstvo u ratno profiterstvo?

VL
AN
anticenzura
17:37 22.05.2016.

Moja djeca sigurno nece zivjeti i raditi u Hrvatskoj za stranog okupatora i otplacivati kredite probisvjeta politikanata citav zivot. To je ropstvo, to nije zivot. Izvolite podmetnite kicmu vase djece, moje necete!!!

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
16:26 22.05.2016.

I meni je pobačaj nešto strašno i ne bih to želio niti jednoj ženi. Ali stvorili smo takvu klimu u društvu da recimo djevojka koju je oplodio svećenik svojim sjemenom vidi često izlaz u pobačaju jer je postalo sramota biti neudata s djetetom. I odmah bi bila "štraca" kako kardinal Puljić kaže. Da je crkva učila da sve to nije grijeh i da i dijete koje začnu naši svećenici nije dokaz da im je majka "štraca" bilo bi puno manje pobačaja. Ovako, dokle god bude katolička crkva osuđivala "štrace" zato što su dozvolile takav "grijeh" dotle će se djevojke i žene iz moralnih razloga u okruženju u kojem žive odlučivati na pobačaje. A da crkva ne osuđuje svećenike koji su s druge strane sudjelovali u začeću djeteta. To je dvostruki moral nemoralnih sluga Božjih gdje svojim moralnim pritiskom su otjerali dio žena i djevojaka da rade upravo ono što ovako javno govore da ne bi trebale raditi. Dobar primjer je islamska vjerska zajednica u BiH koja je pozvala sve islamske vjernike da pomognu ženama koje su silovane od strane velikosrpskih silovatelja i da ih podrže u njihovim odlukama kakve god one bile. Rekli su tada da to nije grijeh u očima Islama, da su žene nedužne i pozvali sve da to ne osuđuju što god žene odlučile raditi u takvoj situaciji. I svaka im čast! Hrvatska katolička crkva kroz usta ovog licemjerneg svećenika tvrdi da je sve to život i da to što je nekih pedeset tisuća žena u BiH silovano ni manje ni više već "Božja volja" i da bi sve trebala zbog zaštite života roditi svojim silovateljima zdravu djecu i brinuti se za nju. Niste normalni, ovakvim moralom samo gurate djevojke i žene tamo gdje tvrdite da ne trebaju ići. "Štrace" su te žene, zar ne!?

VL
DU
Deleted user
17:30 22.05.2016.

Nije se mogla ni očekivati drugačija izjava od patera katoličke crkve. Katoličke crkve u kojoj je žena nula. Iako su žene jedine ostale uz Isusa na križu, a hrabri su se apostolski muži sakrili. Stoga, pateru, kad je toj crkvi žena samo inkubator za rađanje, dobra za odgoj djece i kuhinjske poslove, ostavite njezinu dušu na miru. I tijelo. Zašto se brinete o duši žene, kada vam je zabranjeno ženino tijelo? Poznata je statistika: 50% katoličkih svećenika ne drži se celibata, a 6% su pedofili. Što ćete s tim dušama?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.