Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stoji na trgu i šuti

'Živi kip' dobio stranicu podrške: 'Svi smo mi Jelena!'

Jelena Topić
Facebook/Podrška Jeleni Topić
26.10.2013.
u 20:02

"Jeco, uz tebe smo da izdržiš", "Nekad je i šutnja zlato, bravo Jelena", , "Kada svi ušutimo, tek onda ćemo se početi razumijevati", samo su neke od poruka podrške ostavljene na stranici.

Jelena Topić, djevojka koja stoji na trgu u Prijedoru i \"glasno šuti\" dobila je i svoju Facebook stranicu podrške.

Stranica \"Podrška Jeleni Topić\" ima već preko 11 tisuća \"lajkova\". U opisu zajednice stoji da su to \"svi koji želimo dati podršku Jeleni Topić u njezinoj šutnji kad nismo u mogućnosti osobno je podržati u \'performansu\' na trgu!\".

\"Jeco, uz tebe smo da izdržiš\", \"Nekad je i šutnja zlato, bravo Jelena\", \"Svi smo mi Jelena\", \"Kada svi ušutimo, tek onda ćemo se početi razumijevati\", samo su neke od poruka podrške ostavljene na stranici.

Podsjetimo, Jelena Topić već skoro mjesec dana dolazi na trg u Prijedoru i mirno stoji i šuti. Nitko ne zna zašto točno, ali se pretpostavlja da je \"prijedorski živi kip\" to čini da usprkos završena dva fakulteta, ona ne može naći posao.

>>Više od 20 dana ukipljeno stoji i šuti na trgu! Zašto?

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije