Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BESPRAVNO GA KORISTI
Povratak na članak

Žinić za državni stan ministarstvu duguje 26.920 kuna najamnine

Ivo Žinić stan je dobio 1994. godine, ali nije jasno po kojoj osnovi

Komentari 14

ST
stefj
23:14 20.01.2021.

He, he, to je ono kada te na kraju ubije birokracija kojoj sam pripadaš i u čijem stvaranju si sudjelovao... A što se tiče novinara, koliko ima takvih kao on? Iz HDZ-a, ali i iz ostalih stranaka. Zar novinari ništa ne mogu sami istražiti, sami iskopati neku priču, nego sve mora biti politički dirigirano?... Već se godinama pričao o npr. Gunji i svemu što se tamo radilo, niti jedan novinar nije našao za shodno to provjeriti. A Gunja još malo pa će u zastaru...

VL
LI
Linomedo
23:20 20.01.2021.

Zanimljivo bi bilo saznati ime suca koji je poništio prvostupanjsku presudu kojom je presuđeno da mora izaći iz tog stana.

VL
DU
Deleted user
23:21 20.01.2021.

Čovjek hijena. Grabež mu je u krvi. Mi smo 91 ratovali za ovu državu, a on je očito ratovao za svoj džep.

VL
Avatar gunner12345
gunner12345
23:36 20.01.2021.

i dalje pljačkaju domovinu

VL
KO
Kokoiduhovi
08:06 21.01.2021.

Kaj se sad administracija isčuđava? Zbog nerada, površnog rada i nemara, sve je "zamagljeno". Kakva je to država i njena administracija ( koju jako dobro plaćamo mi - građani i porezni obveznici), koja se stalo nešto čudi, nema pojma, ispituje....ii nikada ne pronađe, a kamo li osudi krivce??

VL
DU
Deleted user
07:33 21.01.2021.

Država isplaćuje plaću Žiniću, država je u vlasništvu stana i ne može ga izbaciti, zašto mu država ne blokira isplatu sredstava sve dok ne vrati nekretninu koju je bespravno oteo? Pogledajte samo djecu Đakića, Žinića i Culeja, to su nam novi budući župani i ministri!

VL
GO
goriodgorijeg
07:27 21.01.2021.

Ovrha na imovinu, deložacija.

VL
KP
konzervativni_preporod
23:25 20.01.2021.

Već sutra dnovinari večernjeg će skočiti na kost koju im hdz baci kako bi skrenuo pažnju sa ove teme stoga čemu uopće objava ove vijesti i rušenje ugleda gospodara ?

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
11:53 21.01.2021.

nije imao pojma moš si mislit samo je pitanje koliko li je takvih prijee njega prošlo na takav način da se nije niti znalo za to

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
11:52 21.01.2021.

ma gospodo i moj narode sve je to igrokaz za malu dijecu iz slijedečeg ako li ga je i ministarstvo tužilo i legalnim putem dobilo parnicu da napusti stan tad da i ne sumjnjamo da mu je neko pogodovao sudskiki troškovi dolaze na naplatu onom koji izgubi parnicu a u ovom slučaju je todotični i nakon svih žalbi i sveg po njihovom vele nisu ga mogli izbacit iz stana što opet povlači sad pitanje o 29i nešto tisuča duga državi malo morgen opet smrdi znači neko je pogodovo da se njemu ne sjedne na primanja ili blokadu računa i imovine i da ne pričam dalje nakon5 godina nastupa zastara i moš otpisat taj dug što bi i sam plenki trebao znat jer je on činimi se advokat ako se ne varam znači za dotičnog gospona nisu niti vrijede zakoni kao za druge građane opomena pa advokatske tužbe niti izgiubljeni ako i je bil spor nego neko blamira javnost i misli da živimo u vrijeme franje tahije i nepismeni smo a upravo ta ista država na nama malima testira svoje zakone i deranje građana što je mnogima poznato da su dugove od 200kuna s pravnim strukama pretvarali u pitaj kolike cifre i zato velim gospodo moja puni ste rupetina da normalan ne povijeruje u to da niko do sad nije ništa znao niti provjeravao no i naajnepismenijem je jasno to što velimizgubiš spor nastupa potražnja pa onda blokada računa a ako ni tad nemaš traži se imovina koja ide na bubanj a tu ste prem malim građanima super i odmah nađete sve dok prema miljenicima vlasti ili ti ovakvima se pravite svi grbavi i niko nije ni

VL
VI
Vito
07:58 21.01.2021.

"Pustite čovjeka na miru". On ne plaća državi ništa, jer je dobio od države "sve". Premiejrka jadranka kosor je dobila stan od države i nema nikakvih problema, jer se vlasnik naon dodjele ubio. Nije li to "ljepša" hrvatskapripovjetka o humanosti, moralnosti i etičnosti hdz - ovaca???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.