Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIJELI POKRIVAČ

Zimska idila u Dalmaciji: Snijeg zabijelio otok Brač

Foto: Dalmatinski portal
1/4
20.01.2023.
u 19:30

Sutra se u unutrašnjosti očekuje povremeno snijeg, češći na istoku i u gorju. Na Jadranu kiša, ali ponegdje susnježica i snijeg, osobito uz obalu sjevernog i srednjeg dijela te u unutrašnjosti Dalmacije

Prvi ovogodišnji snijeg pao je danas na otoku Braču. Zabijelili su se najviši dijelovi otoka na kojem je prava zimska idila. 

Snimke snježnog pokrivača na Braču objavio je Dalmatinski portal. 

 

Meteorolog Zoran Vakula još je jučer najavio da su snježne pahulje moguće i na moru, a snijega će u većini Hrvatske biti i sutra. 

U unutrašnjosti povremeno snijeg, češći na istoku i u gorju. Na Jadranu kiša, ali ponegdje susnježica i snijeg, osobito uz obalu sjevernog i srednjeg dijela te u unutrašnjosti Dalmacije. Vjetar umjeren do jak sjeverni i sjeveroistočni. Na većem dijelu Jadrana jaka, na udare olujna, a na sjevernom i orkanska bura. Na jugu vrlo jak južni vjetar i jugo. Najniža temperatura zraka između -5 i 0, a na Jadranu 1 i 7 °C. Najviša dnevna uglavnom od -2 do 3, a na Jadranu od 5 do 10 °C, prognoza je DHMZ-a. 

VIDEO Snježne radosti na Sljemenu prvi put u 2023.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije