Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVONSKI BROD

Zgrabio prodavačicu za vrat i počeo ju gušiti, kupac priskočio u pomoć

Screenshot/Google Maps
24.02.2019.
u 15:13

Iz policije su rekli kako su dojavu dobili oko 10.20 sati

Prodavačica u trgovini u slavonskobrodskom naselju Mali Pariz primijetila je muškarca koji je sakrivao robu te je zaključila da je riječ o krađi.

Zaključala je vrata i pozvala policiju, no muškarac je uhvatio prodavačicu za vrat i počeo ju gušiti. Na svu sreću u trgovini je bio još jedan kupac, koji je zgrabio napadača, odvojio ga od uplašene žene i bacio ga na drugu stranu, pišu 24 sata.

Iz policije su rekli kako su dojavu dobili oko 10.20 sati te da je odmah upućena ophodnja koja je zatekla i uhitila osumnjičenog muškarca (24). Javljaju i da nije bilo ozlijeđenih osoba.

Ključne riječi

Komentara 13

GR
gragakarlovac
16:03 24.02.2019.

kakvi divljaci oko nas

Avatar crvenikartonzbogistine
crvenikartonzbogistine
19:47 24.02.2019.

Policija ne govori istinu , sta je gusenje ?

Avatar nisam_robot
nisam_robot
19:28 24.02.2019.

Stazicevac za Blatograd opet aktivno dejstvuje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije